Handbol Terrassa torna amb el seu casal de Setmana Santa per a jugadors i jugadores de categoria prebenjamí fins a cadet al pavelló de Can Jofresa.

El dilluns 3, dimarts 4 i dimecres 5 d’abril del 2023 es celebrarà la 7a edició del Casal del Handbol Terrassa adreçat a nens i nenes nascuts des del 2007 al 2013. Una iniciativa que vol cobrir la necessitat de moltes famílies de disposar d’activitats adreçades als nens i nenes durant les vacances de Setmana Santa. A més, el Club també assumeix la seva organització per fomentar la pràctica de l’handbol a partir de la base.

Els horaris seran de 9 a 14 del migdia. Hi ha l’opció de fer un dia, dos o els tres, pagant 30, 40 o 50 euros, respectivament. Si el nen o nena participant és membre del Club, els preus seran de 25 euros per un dia, 35 per dos i 45 pels tres. Igual que l’edició anterior.

Cada participant rebrà una samarreta del campus de regal i un làctic gentilesa de Llet Nostra a mig matí per esmorzar. Tot i així, es recomana portar alguna cosa més per menjar, cantimplora d’aigua i algun ganyip per quan es plegui a les 14 hores.

Activitats
Es faran grups segons les edats del nens i nenes participants. I s’adaptaran les activitats segons les seves edats. Es faran jocs d’habilitats d’handbol, de cohesió d’equip i de tecnificació. També es comptarà amb la participació d’algun jugador i jugadora dels primers equips per dirigir algun exercici o activitat.

Els nois i noies cadet que s’apuntin un mínim de dos dies podran participar a l’escape room @Escapethory per desenvolupar les habilitats de treball en equip.

Monitors i monitores
Els monitors-es / entrenadors-es seran joves jugadors i jugadores del mateix Club que sabran transmetre la passió pel handbol a tots els participants. Totes elles coordinades per la responsable del Casal, Itziar Rubio, també jugadora del Sènior Femení Ricardo i Montse i entrenadora del Cadet femení i coordinadora de la secció femenina del Club Handbol Terrassa.

Reunió informativa
Setmana abans de la celebració del Casal d’Handbol del Club Handbol Terrassa es convocarà a una reunió als pares i mares dels participants per donar les darreres indicacions i resoldre dubtes.

Patrocinadors
Aquest casal és possible per la participació dels nostres jugadors i jugadores que lideraran les activitats dels nens i nenes però també gràcies a l’Ajuntament de Terrassa que ens ofereix les instal·lacions de Can Jofresa i Llet Nostra, la llet de les cooperatives catalanes (podeu trobar els seus productes a https://botiga.lletnostra.cat/). 

Inscripcions
Per formalitzar la inscripció cal que compliu el formulari (https://forms.gle/hjUBRavLWTynpghZ8 ) i envieu el comprovant d’ingrès a info@handbolterrassa.cat indicant el nom de la persona participant. Teniu fins el dijous 28 de març

Si teniu dubtes, podeu adreçar-vos a secretaria els dimarts de 17:00 a 19:00 i dijous 19:00 a 21:00 en persona o per telèfon al 937 31 87 79 o bé enviar un correu a info@handbolterrassa.cat

 

VIDEO PROMOCIONAL DEL CASAL DE SETMANA SANTA 2023