SENFEMENIA

El Senior Femenino “Ricardo i Montse” visita la pista del líder, un gran equipo estas últimas temporadas.

Primeros minutos de intercambio de goles, pero su defensa y la efectividad de su ataque hace que lleguemos al descanso 18-10.

La segunda mitad comienza con un buen parcial que nos hace acercarnos a cuatro goles, pero algunas pérdidas de balón y algún desajuste en defensa hace que lleguemos al final del partido 31-21.

SENOMASCUA

Emoción hasta el final en la 9ª Jornada donde el Club Handbol Terrassa recibió al Club Handbol Bordils.

Comienzo del partido con errores en ataque de ambos equipos durante la primera parte, siendo el marcador muy ajustado a favor del equipo egarense, llegando al descanso con empate a 12.

En el comienzo de la segunda parte el Bordils estuvo más acertado en ataque cogiendo una diferencia de dos goles, que se redujo en pocos minutos, siendo el marcador muy ajustado hasta los minutos finales.

En los últimos segundos del partido hubo una jugada polémica tras un lanzamiento que entró en la portería visitante y que los colegiados indicaron como fuera de tiempo por lo que no pudo consumarse la victoria local, quedando en un meritorio empate, siendo el resultado final de 26-26.

benjilesio

Séptima jornada de la 2° catalana masculina y nuestro Senior se desplaza a Sant Boi para jugar contra uno de los rivales invictos del grupo.

El inicio de la primera parte fue impreciso para ambos equipos pero nuestro senior se puso por delante en el marcador, pero el equipo local haciendo valer su velocidad y algunas pérdidas de balón de nuestros jugadores dio la vuelta al marcador llegando al final de la primera parte con el marcador reflejando un 15-9.

Se inició la segunda parte con nuestros jugadores confiados de que iban a recortar las distancias, y así fueron haciendo con una gran defensa y un ataque acertado, cuando mejor estaba nuestro equipo Benji, ¡ uno de los primeras líneas, se lesiona en la rodilla y esto hace parar el partido. Una vez restablecido el juego el equipo siguió con la remontada hasta conseguir ponerse por delante, pero el intercambio de goles entre uno y otro equipo llevo a un final intenso que acabó con un empate en el marcador a 28 goles. Se reparten los puntos y no es mal resultado para nuestro equipo que llevaba sin puntuar las dos últimas jornadas.
Esperamos la pronta recuperación de nuestro número 5 Benji

SENFEMENINEGRO

El partido del Sénior Femenino Negro de este fin de semana contra Montmeló acabó con un resultado desfavorable (17-30).

El partido empezó igualado y las locales consiguieron aguantar el resultado los primeros minutos de la primera parte pero poco a poco el equipo rival fue cogiendo fuerza, lo cual hizo que se acabara la primera parte con el equipo rival ganando.

La segunda parte continuó con un ritmo muy acelerado que fue favorable para el equipo rival, esto junto a su superioridad en calidad física y técnica, hizo que en pocos minutos consiguieran irse en el marcador.

Un partido complicado a nivel anímico, donde no estuvimos nada acertadas, sobre todo en los lanzamientos, aspecto claro a mejorar. Toca seguir trabajando y luchando para el próximo partido.

vetreams

Segona jornada de la Lliga Catalana Màsters on els nostres veterans visitaven la pista de l’Handbol Sant Antoni de Vilamajor.

El partit s’iniciava amb certs dubtes per l’Handbol Terrassa donades les diferents baixes i jugadors tocats en l’equip però de nou, el bon joc en general gràcies a una sòlida defensa i una encertadíssima porteria, ha portat a l’equip cap a una victòria final per una diferència de 6 gols (21 a 27).

La primera part es va iniciar amb avantatges pels locals en el marcador, aconseguint una renta de fins a tres gols. Tot i això, la paciència, actitud i confiança en el joc a realitzar dels veterans, va permetre capgirar el marcador al llarg de la primera part assolint un 10 a 16 al descans.

La segona part va seguir la mateixa tònica, bona defensa 6:0, transicions directes de contraatac resoltes amb encert i un joc en atac estàtic, tot i no tenir gran llançament exterior, sòlid i resolutiu. Dos punts més pels veterans què, de moment, els situen al capdavant de la classificació de la Lliga Catalana, gràcies a la diferencia de gols.

Juvenil femeni_13-11-2022

Brillant partit el viscut al pavelló de Sant Pere de Ribes corresponen a la 7 jornada de Lliga Catalana Juvenil femeni.

Partit difícil ja que ens enfrontem a les segones classificades i una victòria ens feia acabar imbatuts en la competició al final de la primera volta. El partit va començar amb un total domini del nostre equip sobre una defensa molt tova del nostre rival que propicia una diferència al marcador a favor nostre molt àmplia. A poc a poc el Ribes es comença a posicionar millor a pista i entre les aturades de la seva portera i l’esforç d’atac aconsegueixen retallar distàncies al marcador, així i tot el Terrassa no abaixa els braços i no para de marcar i forçant que la iniciativa en el marcador fos sempre nostre.

Cal destacar la tornada a pista després de més d’un any de Karla Machado que en el minut 26 s’incorpora al partit amb una gran ovació del públic assistent.

Al segon temps el partit es va transformar en molt físic, amb unes defenses molt dures per part dels 2 equips que van fer que Ribes retalles la diferència fins a 4 gols, però les noies d’en Tomàs no varen consentir aquest intent de recuperació i amb una gran actuació cap al final de partit varen assolir emportar-se el dos punts i la victòria final. Endavant Terrassa

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Brillant partit el viscut al pavelló de Sant Llorenç corresponent a la 7a jornada de primera catalana entre el CH Terrassa Commagra i l’Handbol Santpedor.

Partit dominat pel CH Terrassa des del inici fins al final amb un gran atac i una defensa molt ben endreçada. En cap moment el Santpedor va tenir opcions de poder entrar en el partit.

Al final 38 a 21 a favor nostre. El nostre equip continua en primera posició amb 4 punts de diferència respecte al segon classificat. Seguim en bon camí, endavant Terrassa.

juveni_masc_negro

Gran partido disputado este pasado domingo 14 de noviembre en Castellbisbal. Nuestro equipo Juvenil Negro llegaba de nuevo con pocos efectivos a este partido.

Un partido muy igualado de principio a fin con ventajas cortas para ambos equipos. Muy buenas acciones en portería, que mantuvo un nivel muy alto durante todo el encuentro, y el buen trabajo defensivo del equipo hizo llegar a un marcador igualado en la primera parte del encuentro 11-11.

El cansancio en el equipo iba incrementando, cada vez costaba más elegir buenas decisiones en las acciones de ataque pero con todo y eso el equipo seguía muy fuerte en la parte defensiva y seguía luchando con uñas y dientes para llevarse los dos puntos.

Desde banquillo, Dani ayudaba al equipo con ideas, jugadas en ataque que acabaron en gol, los pivotes muy activos seguían sumando con goles y orden en la defensa. Pitido final con victoria del equipo muy pero que muy trabajada 20-21.

Una victoria sufrida y conseguida con el esfuerzo de todos los jugadores de este gran equipo que aún con pocos efectivos supo guardar fuerzas y cabeza fría para llevarse los dos puntos a su casillero.

Grande equipo 💪🏻

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

Infantil femeni_12-11-2022

Partit corresponent a la 6 jornada de primera Infantil Femení disputat al pavelló de Can Jofresa entre el CH Terrassa i el Cardedeu.

Partit emocionant amb dues parts molt diferenciades, en primer lloc, tots dos equips varen sortir amb molts nervis al camp i el marcador estava molt igualat. La defensa del Terrassa molt efectiva i la gran actuació de la nostra portera Louanne no deixaven que Cardedeu marques amb facilitat. En atac al principi el nostre equip va rebre una defensa 3-3, però amb diferència de l’anterior partit, les nostres jugadores varen poder trencar en vàries ocasions aquest plantejament defensiu i es va arribar al final del primer temps amb un 8 a 5 a favor nostre.

Al segon temps l’escenari va canviar i el nostre equip, tot intentar-ho, no va ser capaç de penetrar amb facilitat la defensa del Cardedeu i no varen poder marcar el nostre primer gol fins al minut 16. Mentrestant el Cardedeu tot topant amb la nostra defensa, per sort, molt forta i amb la també molt encertada actuació de la nostra portera Lucia, només va ser capaç de marcar 7 gols en tota la segona part. Però la poca efectivitat en atac i una, cal dir-ho, gran actuació de la portera rival amb 24 aturades varen donar la victòria al nostre rival per 11 a 15.

Cal destacar que, tot i la derrota, el nostre equip ha fet sobretot en defensa una gran millora, paciència com diu el nostre bon amic Santi. Els equips es comencen construint amb una bona defensa. Tard o d’hora la pilota acabarà entrant i començaran a venir les victòries. Endavant equip i a continuar aprenent.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

infantilmascullliga

Un Can Jofresa ple de gom a gom ha estat la seu del partit del CHT Infantil Instal3 vs el Barça B.

19:30h i tothom com un clau perquè ningú es volia perdre com els nostres nois plantaven cara a la selecció del Barça B.
Comença el partit i, com de costum, els nostres nois sembla que no acabaven de trobar-se còmodes a la pista. Si bé és cert que poc a poc han anat trobant el seu lloc i jugant com ho saben fer, ja es veia des de ben aviat que el partit seria minso en gols, minso però per ambdós equips.

Inici de partit per situar-se i refer-se a un 5:0 inicial a favor dels visitants. Rotacions de banqueta i poc a poc vam poder reconèixer i veure de què són capaços els nostres infantils. Canvi a defensa 6-0 dels egarencs i amb uns visitants, visiblement nerviosos per no poder escapar-se al marcador i lluir-se com als seus altres enfrontaments, hem marxat al descans amb un 8:17 al marcador.

Segona part on els visitants han sortit a donar-ho tot però, com ja sabeu, el nostre és un equip de segones parts i ja els hi havien perdut la por. Els Instal3 tenien clar que no els permetrien que marxessin de Canju amb un marcador com al que estan acostumats. Amb moltíssim esforç perquè el marcador local pugés un gol i una defensa numantina, la nostra esquadra, ha aconseguit el que molts sabíem que farien, ser el segon equip menys golejat per aquesta selecció, per darrera del Barça A.

Havent passat l’equador de la segona part, en Dídac Morejón (82) després d’un bon cop al tors i una lluita de pilota, no ha pogut continuar el partit. Esperem que hagi estat només un ensurt. Final del partit 15-27.

El MVP valors del partit és el nostre jugador Artur Hendrych (83). Esperem veure´t molt aviat a la pista i tornar a gaudir del teu joc.
Endavant nois, ara comença la festa! Ja heu passat el tram de partits més difícil d’aquest grup, i ara toca gaudir i jugar com vosaltres sabeu amb l’amistat, companyerisme, respecte i ESA DEFENSA!!! Som-hi Terrassa!!

Infantilnwgremascyli

Diumenge 13 de novembre 2022 dia per a recordar.

Els nostres lluitadors han aconseguit una fita històrica. Partit contra el Sant Cugat en tornada.

Comencem una primera part a tope, ràpida, àgil on la distància durant els primers 14 minuts és mínima, distància de 3 gols a favor del Sant Cugat. Els nostres joves lluiten però amb els nervis de veure que poden guanyar es desconcentren i tot que la defensa funciona l’atac ens falla. Ens anem al descans amb una diferència molt gran a favor de Sant Cugat.

Paraules del nostre equip tècnic amb els nois motiva que anem a una segona part d’infart. El nostre equip surt amb una motivació desconeguda. Lluiten con si fos el darrer partit fins a l’últim segon, van recuperar i per número de gols en el segon temps guanyaven pero hi havia els de la primera part: 21-36.

Encara que no vam guanyar per gols si vam guanyar en esperit lluitador. Anem per bon camí, els nostres joves van despertant i han demostrat que podem arribar lluny. Derrota digne per un equip com el nostre.

Moltes felicitats nois i als nostres dos entrenadors moltes gràcies per la tasca que feu. Per tots molta força i Handbol.

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

Escola Avenç 1 -3 CHT Aleví Vermell

alevi_Escolarvermell

Molt bona actitud i bona predisposició la del nostre Aleví Vermell Bento al partit del passat dissabte al matí a les nostres instal.lacions de Can Jofresa.

L’equip poc a poc va agafant ritme i cada vegada més es veuen els entrenaments i el treball que es fa en ells. Així es pot veure que tenim un nou company a l’equip, que el seu somriure dóna mostra de l’acolliment que ha rebut.

L’equip va jugar amb bona intensitat i sobre tot amb bona actitud, fet que va fer que els marcadors a les diferents parts fossin molt ajustats.

L’única nota negativa va ser la petita lessió d’una jugadora del nostre equip, que la tindrá unes jornades sense poguer entrenar i jugar. Li volem donar molts ánims de cara a una bona recuperació.

Col·legi Ciutat de l'Alba 12 - 4 CHT Aleví Negre

ALEVI_escolarrnegre

El passat dissabte dia 12 de novembre a les 10:30h., el nostre Aleví Negro Bento va jugar un partit disputadíssim a les instal·lacions de l’Escola Catalunya a Sant Cugat contra un gran adversari, Col·legi Ciutat d’Alba.

Sabíem que seria un matx extremadament complicat perquè teníem davant nostre a un dels equips experimentats de la categoria, de segon any ben entrenat i de gran potencial físic. Però el que no esperàvem que es compliqués encara més a causa de les absències per malaltia a l’últim moment de 2 valors del nostre Aleví que desitgem que estiguin totalment recuperats, perquè els necessitem en plena forma per a la pròxima trobada…

Qui va dir por?? Andrea els va posar en marxa abans del partit amb una xerrada i van començar el partit com els petits guerrers que són, amb molta garra, amb força en els xocs, i sense por a totes les pilotes, com és habitual… A vegades, aquesta intensitat ens van cometre precipitacións i error a les passades, que va aprofitar l’adversari, ja que era la seva única estratègia per afrontar aquest “punch” del partit. Les distàncies al marcador van ser mínimes, però va acabar per decantar-se cap a l’adversari.

El partit va seguir la mateixa tònica, la intensitat i l’excitació dels nostres jugadors era tan alta que algun va patir més del que devia, passant fins i tot moments d’ansietat perquè la feina que s’estava fent no es recompensava a la pista. Altres van patir algun cop dur que li podria haver impedit continuar; tot i això, el seu punt d’honor i les seves ganes de voler ajudar el va mantenir a la pista al màxim nivell. Un altre cop les diferencies al marcador eren molt petites, el Karma NO ens recompensava el sobreesforç.

Els quarts següents el partit va continuar igual, l’esgotament començava a notar-se en els nostres jugadors, la intensitat física seguia, però el cansament mental els feia prendre males decisions, el contrari també es notava amb dificultats per seguir el ritme, però l’amplitud de banqueta es va imposar, tots dos quarts finals vam estar a punt de ficar-nos la victòria a la butxaca, no obstant això, es va acabar escapant per petits detalls…

Cal ressenyar que els nostres nens van tenir 2 hàndicaps afegits que van poder ser clau en l’esdevenir del matx; la pilota els relliscava i la pista tenint unes perfectes condicions de parquet, al camp que defensàvem les línies estaven gran part esborrades, cosa que impossibilitava la tasca de l’àrbitre per discernir les petjades de les àrees, creiem que és molt important ajudar i facilitar la gran labor dels col·legiats i aquest detall no l’ajudava, per altra banda, un arbitratge exemplar i instructiu per als infants.

PARTIDÀS SENSE RECOMPENSA DEL NOSTRE ALEVÍ. Hem perdut, SÍ, però amb la dignitat dels grans equips del club, destacant que davant de tota adversitat COMPETIM COM ELS MILLORS!!!

Senyores i Senyors… TOC, TOC!! ELS PETITS GUERRERS SOM AQUIIIÍ!!! SOM-HI TERRASSA!!!

Club Handbol Terrassa Benjamins

CHT Benjamins - Escola Ramón i Cajal

benjamins

Els petits Benjamins, van fent camí pas a pas cada dia es reconeixen més com equip tot i que els nervis encara els traeixen però continuen lluitant com grans guerrers.

Avui ha estat un partit dur tot i que els petits sempre han intentat reconduir-ho amb tot els seus esforços amb la coordinació de l’entrenadora.

No obstant això, hem perdut, però ells han sortit somrient, conscients que havien fet tot el que van poder i per això estem molt orgullosos de ser els seus pares.