venfilter

El nostre Sènior Masculí Venfilter ha tornat a jugar lluny de Can Jofresa. Aquest passat dissabte 18/12/21 ho feia a una pista que es tot un clàssic de l´handbol Català , el Pavelló Verd i Blanc de Bordils.

L´handbol Bordils es un equip que ha estat durant molts anys a la categoria de Plata de l´handbol Espanyol i aquest any ha tornat a 1 nacional.

Teniem molt clar quins eren els punts forts del Bordils en atac i quins eren els febles en defensa i durant tot el partit hem estat treballant en aquest sentit , per fí hem pogut fer un partit de 60 minuts ,es a dir hem estat tot el partit competint.

En defensa hem estat molt forts impedint el seu joc colectiu i tant sols els quedava les accions individuals del seu millor jugador. Gràcies a la gran defensa que hem fet, la nostre porteria també ha estat a un grandíssim nivell tot el partit.

En atac hem sapigut moure be la pilota, ser pacients i esperar les seves errades .

En definitiva haviem jugat molts bons moments durant la temporada però ha sigut el primer partit on hem estat tots els minuts del joc ficats en el partit tots els jugadors, tant els que estàven a pista com els de la banqueta animant i empenent als seus companys, hem sigut un gran EQUIP.

Aquesta es la línea a seguir, ara toca descansar, agafar forçes i tornar a entrenar per preparar, a la tornada de festes ja en el 2022, el difícil partit a Can Jofresa contra el BM La Roca, líder de la categoria.

Aquell dia us necessitem a tots i totes al nostre costat, TOTA la Marea Vermella a Can Jofresa.

CHT RICARDO & MONTSE

Partit de clar domini de les terrasenques davant el lluitador conjunt local.

El partit s’ha iniciat amb cert equilibri degut als desajustaments defensius del nostre sènior en plantejar una defensa 6:0 mancada de certa profunditat i la necessitat d’ajudes que provocaven la finalització dels atacs de les de Sant Boi. Poc a poc i amb la introducció de la defensa 5:1 el partit va quedar pràcticament decidit (9- 16).

A la represa, s’ha mantingut la mateixa tònica d’abans del descans i la bona defensa juntament amb les contres han permès assolir avantatges de fins a 10 gols. En certs moments però, el partit s’ha endurit i malgrat un parell de dobles inferioritats les de Sant Boi han pogut retallar la distància a 6 gols. Tot i les adversitats durant alguns moments de la segona part, l’equip ha demostrat novament la seva maduresa fins assolir el 19 a 32 final.

CHT SENIOR FEMENÍ NEGRE

Este domingo dia 13 de febrero del 2022, el Sénior Femenino Negro se enfrentó en la vuelta contra las chicas del Sant Esteve Sesrovires.

El partido empezó con un ataque muy fuerte por parte de las jugadoras del CHT. A la mitad de la primera parte el marcador arrojaba un resultado muy bueno y una gran mejora respecto al partido que se jugó contra las mismas jugadoras en su campo, este marcaba 9 – 5. Al acabar la primera parte seguíamos ganando pero poco a poco se iban acercando con un marcador de 13 – 8.

La segunda parte fue más accidentada con varias lesiones. Aun así, el partido acabó con una victoria para las jugadoras del Sénior Femenino Negro. El resultado del partido fue de 22 – 21 y nos deja en la séptima posición.

CHT Windat

El Terrassa surt derrotat de Ribes per 27-24.

Un partit dominat en tot moment per l’equip local, on al Terrassa li ha costat molt atacar i ha desaprofitat les diverses ocasions que ha tingut de igualar el partit, ha marxat a la mitja part amb un resultat de 14-11.

Al començar la segona part, el Ribes ha arribat a marxar de 6 gols, però amb una molt bona defensa els visitants han retallat distàncies fins a posar-se 2 per sota. Tot i això no han pogut capgirar el marcador que ha acabat 27-24

Nueva victoria del Handbol Terrassa Veterans con un resultado contundente (15-32).

Un muy buen trabajo del equipo que desde el primer minuto hasta el pitido final ha tenido muy buena actitud en el 20×40. En el apartado defensivo, una defensa 5-1 bien posicionada, junto con un buen comportamiento en la portería, ha permitido que se hicieran transiciones defensa-ataque rápidas. Imponiéndose así un ritmo alto y rápido de juego que ha provocado que el rival fuera perdiendo poco a poco sus pocas posibilidades de imponerse en el marcador y en el juego. En el ataque posicional se ha jugado en muchos momentos con calma y eficacia permitiendo, poco a poco, la superioridad en el marcador. El juego se ha desarrollado con una rotación de banquillo excelente donde la entrada de nuevos efectivos al partido no ha hecho mella en el juego ofensivo ni defensivo. Al final de la primer parte, el marcador reflejaba un 10 a 15 a favor de nuestros veteranos.

En el inicio de la segunda parte se ha mantenido el nivel y se ha incrementado el nivel físico en defensa lo que ha hecho que se recuperan muchos balones, realizando así, bastantes goles de contrataque tanto directos como en apoyo. Con el trascurso de los minutos se ha incrementado la diferencia en el marcador y el rival no ha tenido ninguna opción de acercarse al mismo. Muy buen trabajo de todo el equipo que de seguir en esta línea ascendente de juego, permitirá tener bastantes opciones de hacer un muy buen papel el tramo final de Liga.

Felicidades al equipo por el partido hecho hoy…..

CHT LLEGUMAS PAQUITA JUEVENIL

Després de les derrotes als dos últims partits de la primera fase, iniciavem Top 8 de lliga, rebent a OAR Gràcia Sabadell.

Les sensacions des del primer minut van ser positives…sense pèrdues de pilota, bona circulació, joc en equip i efectivitat de cara a gol des de la zona dels extrems i pivot. A més a més…el bon treball defensiu feia que OAR Gràcia no disposés d’oportunitats clares de gol, arribant al final de la primera part amb un partit totalment controlat i un marcador que reflectia la bona feina feta per les nostres noies, 15-6.

Segona part en la que es repetia el guió de la primera meitat, amb bones defenses que impedien que OAR anotes i amb efectivitat en atac, que provocava que la diferència en el marcador augmentés fins al 30-13 final.

Dos punts importants per continuar a la part alta de la classificació, amb la mirada posada en el partit d’aquest pròxim diumenge, a les 11.30h, a la pista de Sant Joan Despí, on segur les nostres noies oferiran la seva millor versió, davant un del millors equips de la competició. SEGUIM!!!!

Juvenil Vermell

Aquest diumenge el Juvenil Femení Vermell afrontava el darrer partit de la primera fase de classificació de Lliga Catalana. Partit complicat on les locals, 3eres de grup, buscaven sumar punts i tenir avantatge en gols.

El partit es va iniciar com era d’esperar, amb un Granollers ràpid i encertat a porteria. La nostra defensa poc a poc va ser mes sòlida el que ens van portar al 8-8. Però els contraatacs i el tir exterior molt encertat,van fer arribar al final dels primers 30 minuts amb un resultat de 22-8.

La dinámica a la segona part va ser similar, però les nostres van lluitar fins al final. Resultat 42-16.

Agraïr a la Dana i la Paula la seva ajuda a portería.

A les nostres lesionades, vinga a posar-se bé!!!

Ens espera la segona fase! Som-hi @lesguerreres_cht!!!

Club Handbol Terrassa Cadet Femení Negre

Trabajada y sufrida victoria del Cadete Femenino Negro en el pabellón de Esplugues.

Nuestras chicas lucharon incansablemente durante todos los minutos para conseguir el triunfo basado sobre todo en una férrea defensa que contrarrestaba las bastantes perdidas en ataque que no dejaban coger una cómoda ventaja hasta los minutos finales del encuentro.

Sufrida y luchada victoria final de nuestras chicas que lo dieron todo.

Commagra

Nova victòria dels nostres nois en un partit molt irregular. Un inici igualat, amb poca intensitat, ha donat pas als millors minuts de l’equip, que poc a poc ens ha permès agafar una còmoda avantatge al descans (20-13).

Un molt mal inici de la segona part ha fet que La Salle entrés al petit (25-22 minut 45). A partir d’aquí, tot i no fer un joc brillant, hem anat obrint altre cop forat fins al resultat final de 36-29.

Toca seguir treballant equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Club Handbol Terrassa Infantil Masculí Vermell

Desplaçament a Salou per jugar-hi versus el CH Salou Infantil.

Partit difícil degut a que davant teníem el primer classificat. Confirmem que les primeres parts no estan fetes per nosaltres…..No ens acabava de sortir gaire cosa: perdíem pilotes ràpidament, en defensa ens tiraven massa fàcilment, etc… Degut a tot plegat, el resultat després dels primers 25 minuts era de 19 a 6 (que hauria pogut ser fins i tot més abultat sinó fora pels nostres porters).

Però el descans ens va revifar. Només veure l’actitud dels nostres jugadors alhora de saltar al camp, ja s’intuïa que l’esperit i la competitivitat de l’equip havien sofert un upgrade al mode segons temps!

Començàvem amb 4 gols al nostre favor, fent jugades de circulació de pilota d’extrem a extrem, forçant els errors del contrari,… Resultat final del partit, 32 a 19. Per tant, el Salou anotava 13 gols en aquesta segona part en comparació amb els 19 de la primera, i nosaltres anotàvem també 13. Així doncs, empat a 13 a la segona part! Som-hi equip! L’actitud d’aquesta segona meitat és la mateixa que la del partit de la setmana passada. Aquesta concentració i aquest creure en nosaltres mateixos és el punt de més que necessitem!

Aquesta setmana a entrenar fort tècnicament, físicament i també mentalment! 😉

CHT Infantil Masculí Negre

Avui 12-12-21 a les 12:30, l’Infantil Negre del CHT ha tornat a jugar a Ullastrell.
 Un sol radiant i molt bona intenció dels delegats i pares passant la mopa per la pista per deixar-la en bones condicions.

Els terrassencs s’han enfrentat al Club Handbol Barberà i malgrat disputar un partit igualadissim, tant en primera part com en la segona, han perdut 29-32.
Tot el partit un amunt, un avall i totes dues aficions han animat amb ganes als seus nois.

Al partit s’ ha vist la clara evolució dels nostres infantils en aquesta segona ronda de segona catalana. Han participat tots els jugadors i s’ han entregat tot el partit com sempre, amb companyerisme, concentració i respecte.

Dani, t’hem trobat a faltar però gràcies per mirar sempre pels nostres fills. Pel proper més i millor!!.

Som el negre!!

Aleví Expert

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

Sant Esteve Palautordera 12 VS CHT Aleví Expert 4

DERROTA DEL TERRASSA DAVANT DEL SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA.

L’Aleví Expert del Terrassa ha visitat la pista del Sant Esteve de Palautordera.

El Terrassa s’ha desplaçat amb moltes baixes en aquest darrer partit de la lligueta, on ja no quedava gaire en joc per la classificació final.
Tot i així, en el primer quart, el Terrassa ha sortit molt ben conjuntat i ha plantat cara al potent Sant Esteve, que jugant a casa, no podia deixar escapar cap punt en la seva lluita pel liderat amb el Vilamajor. Durant uns minuts, la part ha estat molt disputada i els equips oferien un bon espectacle, però finalment, una major empenta local, aprofitant-se d’algunes errades de joc i de l’arbitratge, han permès imposar-se clarament al marcador (9-4).

En el segon quart, el conjunt egarenc ha sortit totalment desconcentrat, i potser ha realitzat un dels pitjors parcials que es recorden, i on han mostrat moltes febleses en totes les seves línies, des de la porteria a una feble defensa que en cap moment ha impedit els xuts del rivals, inclús amb múltiples pèrdues de pilota en atac. Per desesperació dels tècnics i aficionats, la superioritat local ha estat total, com es reflecteix al marcador (15-2).

En el tercer quart, la tònica ha estat semblant, tot i que en aquest cas, els egarencs han intentat jugar una mica, potser més amb ganes que no pas amb encert, mentre el conjunt de Palautordera veia que tot li anava a favor i pressionant en defensa aconseguia després moltes oportunitats de xut fàcil amb una feble oposició del Terrassa, i el marcador ha estat clar al seu favor (10-2).

Ja en el darrer quart, els de Can Jofresa han intentat fer el màxim, i han sortit novament amb una millor actitud, plantant cara a un rival clarament superior, però tot i fer un millor joc en defensa, s’han vist incapaços de materialitzar en gols les seves oportunitats, i poc a poc, els gols locals eixamplaven la diferència al marcador, sent un resultat final clar, però que no mostra l’esperit de lluita dels visitants (9-0).

En resum, mal partit del Aleví Expert a Palautordera, davant d’un gran equip molt conjuntat, un dels líders de la categoria, que amb molt ofici i qualitat tècnica conjunta s’ha imposat clarament al Terrassa, que ha après que haurà de treballar molt per plantar cara a aquest tipus de rivals més experimentats.

Ens quedem amb l’esperit de lluita mostrat al inici del matx i en algunes accions puntuals de caràcter, que demostren el potencial del equip, i esperem que en la següent fase es tradueixi amb millor progressió i en resultats en el terreny del joc.