RESULTATS CLUB HANDBOL TERRASSA 19-20 FEBRER
CHT VENFILTER

Primera part molt bona on els terrassencs de Venfilter han plantat cara i fent un bon joc en atac i defensa arribant al descans amb un 15-16 que demostrava el bon treball de l’equip.

A la segona hem tingut 10 minuts on no hem estat fins en atac i defensa que ens han condemnat contra un equip que no perdona en atac i on a posat de manifest perquè és l’equip menys golejat de la Lliga.

No queda altre que continuar treballant.

Amunt Terrassa!!!!!!!!!

Font: twitter @Calasanete

CHT Ricardo & Montse

Partit que enfrontava el líder CHT Ricardo & Montse del grup i el cuer i que ha reflectit la diferència en el marcador final.

La primera part ha estat un monòleg de les terrasenques que s’han limitat a ajustar bè la defensa 6:0, sortir amb transicions ràpides i ben resoltes. Les dificultats defensives de les del Pla de l’Estany s’han traduït clarament amb el parcial de la primera part amb un 18-3 que decidia el partit ja en el descans.

La segona part molt més anivellada, fruit de la millora ofensiva de les de Banyoles i el relaxament defensiu de les locals. La manca d’encert en el llançament de les nostres ha evitat en marcador molt més ampli que el 36 a 16 final.

Ara a falta de recuperar el partit amb l’Handbol Sant Joan Despí, l’equip podrà descansar el proper cap de setmana i pensar amb una emocionant i motivant fase d’ascens a la qual l’equip accedirà amb un bonus de 2 punts en haver quedat primeres de grup en aquesta fase inicial.

Ens esperen emocions fortes.

Senior Femení Negre

Este Domingo 20 de Febrero, las chicas del Senior Femenino Negro jugaban el penúltimo partido de liga segunda catalana.

Hay que remarcar el gran avance en las defensa desde que se comenzó la temporada, los entrenadores han hecho un gran trabajo para conseguir los resultados obtenidos.

Gracias a las defensas y los grandes ataques realizados por las jugadoras, obtuvimos un parcial de 8 – 14 en la primera parte.

Llegamos a la segunda parte y recibimos dos minutos a dos de nuestras jugadoras, pero el juego fue muy intenso, consiguiendo que no marcaran y anotando un gol a favor! Poco a poco ganamos más terreno quedando 18 – 27 al final.

Lo que nos coloca séptimas en la liga pero empatadas con las sextas, aún tenemos la posibilidad de remontar una posición en el siguiente partido…

Senior Windat

El Palautordera guanya al Senior Windat per 30-31 i complica les coses als tarrassencs de cara a la fase d’ascens.

Un partit clarament dominat pels locals amb un bon inici 3-0 i 4 gols per sobre al minut 17 ha canviat radicalment quan els visitants han canviat la seva defensa a una 3-2-1 molt amunt que els ha permes marxar a la mitja part 12-14 (amb un gol de falta a temps parat).

La segona part amb molts alts i baixos al marcador, on cap equip ha aconseguit marxar de mes d’un gol, ha acabat amb polèmica i amb la derrota per 1 gol (30-31) dels locals.

Nueva victoria del Handbol Terrassa Veterans con un resultado contundente (15-32).

Un muy buen trabajo del equipo que desde el primer minuto hasta el pitido final ha tenido muy buena actitud en el 20×40. En el apartado defensivo, una defensa 5-1 bien posicionada, junto con un buen comportamiento en la portería, ha permitido que se hicieran transiciones defensa-ataque rápidas. Imponiéndose así un ritmo alto y rápido de juego que ha provocado que el rival fuera perdiendo poco a poco sus pocas posibilidades de imponerse en el marcador y en el juego. En el ataque posicional se ha jugado en muchos momentos con calma y eficacia permitiendo, poco a poco, la superioridad en el marcador. El juego se ha desarrollado con una rotación de banquillo excelente donde la entrada de nuevos efectivos al partido no ha hecho mella en el juego ofensivo ni defensivo. Al final de la primer parte, el marcador reflejaba un 10 a 15 a favor de nuestros veteranos.

En el inicio de la segunda parte se ha mantenido el nivel y se ha incrementado el nivel físico en defensa lo que ha hecho que se recuperan muchos balones, realizando así, bastantes goles de contrataque tanto directos como en apoyo. Con el trascurso de los minutos se ha incrementado la diferencia en el marcador y el rival no ha tenido ninguna opción de acercarse al mismo. Muy buen trabajo de todo el equipo que de seguir en esta línea ascendente de juego, permitirá tener bastantes opciones de hacer un muy buen papel el tramo final de Liga.

Felicidades al equipo por el partido hecho hoy…..

CHT LLEGUMAS PAQUITA JUEVENIL

Després de les derrotes als dos últims partits de la primera fase, iniciavem Top 8 de lliga, rebent a OAR Gràcia Sabadell.

Les sensacions des del primer minut van ser positives…sense pèrdues de pilota, bona circulació, joc en equip i efectivitat de cara a gol des de la zona dels extrems i pivot. A més a més…el bon treball defensiu feia que OAR Gràcia no disposés d’oportunitats clares de gol, arribant al final de la primera part amb un partit totalment controlat i un marcador que reflectia la bona feina feta per les nostres noies, 15-6.

Segona part en la que es repetia el guió de la primera meitat, amb bones defenses que impedien que OAR anotes i amb efectivitat en atac, que provocava que la diferència en el marcador augmentés fins al 30-13 final.

Dos punts importants per continuar a la part alta de la classificació, amb la mirada posada en el partit d’aquest pròxim diumenge, a les 11.30h, a la pista de Sant Joan Despí, on segur les nostres noies oferiran la seva millor versió, davant un del millors equips de la competició. SEGUIM!!!!

CHT Juvenil VERMELL

Dissabte 19 a les 13:45 arrenca el partit de @lesguerreres_cht.

Partit que comença amb algun desajust a la defensa que fa que en el primer quart el resultat fos de 8-4. Es demana minut per fer els ajustos necessaris que ens fan arribar a la mitja part amb un favorable 15-17.

La segona part està molt igualada, el CHT troba fàcil com atacar, però el Sant Esteve va igualant amb un encertat tir des del centre de la defensa. Al final del partit aconseguim acabar 3 gols amunt, arribant al 33-36 final. Partit seriós que, malgrat les absències, s’ha lluitat fins al final.

Molt bona actitud, noies!! +2 punts molt treballats.

Derrota ajustada al camp del Sant Vicenç en un partit on les nostres jugadores varen merèixer un resultat millor.

Però anem a pams, en el partit més important de la jornada ens enfrontàvem al tot poderós Sant Vicenç, equip que no havia perdut cap punt, menys amb nosaltres, he, he, he. Tot i així sabíem que ens enfrontàvem al rival més fort del nostre grup i el respecte era molt gran. Per començar els nostres tècnics varen tenir una brillant estratègia, col·locant a Abril a l’extrem i posant a Rocío, Maria, Anna, de laterals i central, a l’altre extrem a Clàudia i a la posició de pivot a Marta, tàctica que va descol·locar a les jugadores de Sant Vicenç. El nostre equip va estar a l’altura del esdeveniment, fent uns grandíssims 30 minuts, vàrem estar al davant el marcador pràcticament tota la primera part, amb una gran actuació de les nostres porteres, que en molts casos van fer grans aturades que posaven més pressió a un Sant Vicenç que veia que el partit se li escapava davant del seu sorollós públic. Gran actuació de totes les jugadores a pista que ho varen deixar tot per estar al cap d’amunt del marcador, cal destacar el impresionant gol marcat en flip de la nostra jugadora Maria, pràcticament per tancar un 14 a 17 a favor nostre a l’acabar el primer temps.

Però en el segon temps el nostre equip va tenir uns minuts inicials desafortunats, vàrem tenir 2 exclusions pràcticament seguides i alguns errors que varen provocar que les jugadores rivals veiessin una escletxa de llum per emportar-se el partit i amb un parcial de 8 a 1 varen col·locar un 22 a 18 que va marcar i per desgràcia la història d’aquest partit. Tot i així, les nostres jugadores se’n van recuperar del cop i amb molta força i empenta varen continuar lluitant i mantenir distància al marcador fins a arribar al 28 – 25 final.

Tot i així el cap ben alt, hem demostrat que podem fer tremolar als millors equips de la Lliga i que si juguem tan forts com la primera part del partit d’aquest diumenge, podem guanyar a qualsevol.

Els 2 últims partits que ens queden són superimportants, ja que són contra rivals directes i aquests 4 punts molt necessaris per al top 8.  Demanem a tota la marea vermella, de l’edat que sigui i que estimi aquest club que vingui a fer-nos suport en els pròxims 2 partíts. Aquestes noies ho mereixen i amb el vostre suport les farem arribar al top 8 amb possibilitats d’entrar al sectors.

Vinga força i a per totes!!!

Segona victòria consecutiva de les noies de Itziar i Judit després d’una gran remuntada devant del Handbol Castelldefels a Canjofresa.

I això que el partit no va començar gaire bé per les egarenques que no van sortir amb la seva millor versió al rectangle de joc. De fet, un parcial de 1-4 per les visitants presagiava un partit difícil de guanyar. Ambdós equips van presentar una bona defensa on acabaven molts des atacats dels dos contendents. Arribat el primer quart del xoc, les de Terrassa van començar a retallar diferències però no arribava a consumar-se l’establir la igualtat al lluminós. Primera part per les de Castelldefels per 10-13.

A la continuació es va mantenir la tònica de la primera part. Bones defenses i bones aturades de les porteres. Quedaven 10 minuts i la diferència de gols era màxima per les noies de Baix Llobregat. Però var ser en aquest punt que les de Terrassa van confiar en si mateixes i van començar la remuntada. La distància al marcador anava minvant progresivament. I aquesta vegada sí que s’arribà a l’empat. I fins i tot les locals van arribar a guanyar de dos tants quan mancaven dos minuts per la fi de l’encontre. Resultat final 23-22 pel Handbol Terrassa.

Quina emoció! Endevant noies!!!

CHT COMMAGRA

Gran partit dels nostres nois avui a Palautordera davant un bon rival. Inici molt seriós de partit, amb una gran defensa que ha ofegat al rival i un bon atac ens ha permès deixar el partit gairebé sentenciat al descans (10-18).

La segona part, tot i l’avantatge al marcador, ha seguit la bon línea de la primera, i mica en mica hem anat ampliant el marcador fins al resultat final (23-36), el que ens reafirma en el primer lloc del grup.

A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!!

Club Handbol Terrassa Infantil Masculí Vermell

Desplaçament a Salou per jugar-hi versus el CH Salou Infantil.

Partit difícil degut a que davant teníem el primer classificat. Confirmem que les primeres parts no estan fetes per nosaltres…..No ens acabava de sortir gaire cosa: perdíem pilotes ràpidament, en defensa ens tiraven massa fàcilment, etc… Degut a tot plegat, el resultat després dels primers 25 minuts era de 19 a 6 (que hauria pogut ser fins i tot més abultat sinó fora pels nostres porters).

Però el descans ens va revifar. Només veure l’actitud dels nostres jugadors alhora de saltar al camp, ja s’intuïa que l’esperit i la competitivitat de l’equip havien sofert un upgrade al mode segons temps!

Començàvem amb 4 gols al nostre favor, fent jugades de circulació de pilota d’extrem a extrem, forçant els errors del contrari,… Resultat final del partit, 32 a 19. Per tant, el Salou anotava 13 gols en aquesta segona part en comparació amb els 19 de la primera, i nosaltres anotàvem també 13. Així doncs, empat a 13 a la segona part! Som-hi equip! L’actitud d’aquesta segona meitat és la mateixa que la del partit de la setmana passada. Aquesta concentració i aquest creure en nosaltres mateixos és el punt de més que necessitem!

Aquesta setmana a entrenar fort tècnicament, físicament i també mentalment! 😉

CHT INFANTIL NEGRE

19-02-22 a les 10:30

Avui els nostres infantils negres han tornat a guanyar al PEM Guiera, casa dels cerdanyolencs.

Aquest partit, encara que s’ ha jugat avui correspon a la jornada 12 de segona catalana. Els negres han arribat a Cerdanyola amb masses baixes que de ben segur es farien notar tant en atac com en defensa. Tot i això la concentració ha estat màxima des del principi i l’ equip ha sapigut aprofitar les seves fortaleses minut rera minut per fer-se amb el partit. Primera part marcada per l’adaptació de jugadors a posicions a les que no están habituats. Però, malgrat algunes errades, se’n han sortit prou bé. El Cerdanyola no s’ ha pogut escapar, val a dir que gran part del mèrit ha estat del nostre porter David que ha tingut un molt bon dia. Resultat a mitja part de 7-6.

Als vestuaris alguna cosa bona ha passat. L’ equip tècnic ha fet sortir als jugadors motivats i convençuts de que podien guanyar. Han seguit les seves indicacions i el joc ha estat més vistós i les circulacions han començat a veure’s. Al minut 10 de la segona part ja han capgirat el marcador amb un parcial de 1-4 al que el Tomás ha contribuit estant molt encertat a la portería.

La nota negativa l’ ha marcat l’ entrenador local. Es pot ser intens sense neccessitat de faltar a respecte. Final del partit *11-16*

Vinga nois! Ja ho heu vist, amb concentració, companyerisme i respecte podeu amb tot!

*Som el negre*

Aleví Expert

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

Sant Esteve Palautordera 12 VS CHT Aleví Expert 4

DERROTA DEL TERRASSA DAVANT DEL SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA.

L’Aleví Expert del Terrassa ha visitat la pista del Sant Esteve de Palautordera.

El Terrassa s’ha desplaçat amb moltes baixes en aquest darrer partit de la lligueta, on ja no quedava gaire en joc per la classificació final.
Tot i així, en el primer quart, el Terrassa ha sortit molt ben conjuntat i ha plantat cara al potent Sant Esteve, que jugant a casa, no podia deixar escapar cap punt en la seva lluita pel liderat amb el Vilamajor. Durant uns minuts, la part ha estat molt disputada i els equips oferien un bon espectacle, però finalment, una major empenta local, aprofitant-se d’algunes errades de joc i de l’arbitratge, han permès imposar-se clarament al marcador (9-4).

En el segon quart, el conjunt egarenc ha sortit totalment desconcentrat, i potser ha realitzat un dels pitjors parcials que es recorden, i on han mostrat moltes febleses en totes les seves línies, des de la porteria a una feble defensa que en cap moment ha impedit els xuts del rivals, inclús amb múltiples pèrdues de pilota en atac. Per desesperació dels tècnics i aficionats, la superioritat local ha estat total, com es reflecteix al marcador (15-2).

En el tercer quart, la tònica ha estat semblant, tot i que en aquest cas, els egarencs han intentat jugar una mica, potser més amb ganes que no pas amb encert, mentre el conjunt de Palautordera veia que tot li anava a favor i pressionant en defensa aconseguia després moltes oportunitats de xut fàcil amb una feble oposició del Terrassa, i el marcador ha estat clar al seu favor (10-2).

Ja en el darrer quart, els de Can Jofresa han intentat fer el màxim, i han sortit novament amb una millor actitud, plantant cara a un rival clarament superior, però tot i fer un millor joc en defensa, s’han vist incapaços de materialitzar en gols les seves oportunitats, i poc a poc, els gols locals eixamplaven la diferència al marcador, sent un resultat final clar, però que no mostra l’esperit de lluita dels visitants (9-0).

En resum, mal partit del Aleví Expert a Palautordera, davant d’un gran equip molt conjuntat, un dels líders de la categoria, que amb molt ofici i qualitat tècnica conjunta s’ha imposat clarament al Terrassa, que ha après que haurà de treballar molt per plantar cara a aquest tipus de rivals més experimentats.

Ens quedem amb l’esperit de lluita mostrat al inici del matx i en algunes accions puntuals de caràcter, que demostren el potencial del equip, i esperem que en la següent fase es tradueixi amb millor progressió i en resultats en el terreny del joc.