seniorfemneiricardo

Decimosegunda jornada de Lliga para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse. Visitábamos la pista del Esplugues, rival directo para la permanencia.
Los inicios del partido fueron muy igualados con alternancia en el marcador de no más de dos goles.
Así llegamos al descanso con ventaja de las chicas de Isra.

Al inicio de la segunda parte, el mayor acierto cara a gol de las jugadoras locales hizo reducir la ventaja en los primeros minutos. La igualdad fue manteniéndose hasta los últimos segundos en los cuales nuestras chicas tuvieron balón para empatar pero no pudo ser.
Derrota por la mínima en un partido muy igualado.
Ahora toca descansar y cargar pilas, también recuperar jugadoras lesionadas de cara al inicio de año.

seniornacionaol

Jornada 15. Primer partido del equipo Nacional en este año 2023.

Primera parte muy igualada, donde el equipo egarense comenzó el partido con buen ritmo, tanto en defensa como en ataque, distanciándose en el marcador de hasta tres goles en los primeros quince minutos.
El Club Handbol Banyoles A, rival directo para la permanencia, consiguió empatar el partido al finalizar la primera parte, con el resultado de 14 – 14.

Comienza la segunda parte con buena defensa y buen acierto en ataque, que poco a poco se fue reflejando en el marcador, alcanzando nuevas diferencias de tres y cuatro goles que bien gestionadas por el equipo local hasta el final del partido, se definieron en un resultado de 36 – 33.
Felicitar a todo el equipo y técnicos por el trabajo que están haciendo.

seniornegremasc

Sábado 17 de diciembre el Senior Negre se desplaza a Llavaneres a disputar el partido correspondiente a la 11 jornada de Segunda Catalana. Partido muy importante para los dos equipos en la lucha por los puestos delanteros de la clasificación.

Se esperaba un partido muy interesante e igualado. Se iniciaba el encuentro con intercambio de goles en una y otra portería, pero a los pocos minutos el equipo local conseguía distanciarse en el marcador por el buen hacer de su portero. Los jugadores del Terrassa se impacientaban por la falta de acierto cara a portería. Se llegaba a la media parte con un resultado de 12-8.

En la segunda parte los jugadores del Terrassa salían al campo con ganas de cambiar la situación y poder acercarse en el marcador. Los minutos pasaban y el marcador seguía reflejando una cómoda ventaja para el equipo local. Hasta llegar a los últimos minutos de partido que nuestro senior ajustó la defensa y acierto cara a portería y conseguían empatar el partido.

En el último minuto de juego gracias a una jugada de pillo de nuestro lateral Antoni hizo sumar un gol al Terrassa que lo ponía por delante en el marcador y que el equipo local no pudo revertir gracias a una gran parada del guardameta Raúl Pozo en la última jugada del partido.

Así que dos puntos muy importantes que se llevan nuestros jugadores.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

veteransCHT_Gava

Segona derrota de la temporada per l’Handbol Terrassa Veterans.

Aquest passat diumenge els Veterans visitaven la pista del Mubak BM La Roca en la disputa de la 8na jornada de la Lliga Catalana Màsters.

El sempre complicat BM La Roca va plantejar un partit molt seriós on va destacar el joc d’atac del seu central, en Roger Estapé, que va portar de bòlid la defensa dels terrassencs. Això sumat a una porteria encertada, sobretot durant la primera part, no va permetre que els Veterans de Terrassa tinguessin opcions en el marcador.
Tot i això, la primera part va acabar amb un resultat de 14 a 12 i amb sensacions de poder capgirar la situació. El joc d’atac de l’equip era bo i amb més encert en els llançaments de 6 metres, la porteria local va aturar 4 tirs clars sense oposició, el marcador hagués estat favorable. En defensa també calia trobar la forma per aturar el joc del seu central, ja que la defensa 6:0 no donava els resultats desitjats. A més també calia trobar més concentració en el joc ja que sovint es produïen pèrdues de pilota en accions sense oposició.

La segona part va seguir la mateixa tònica, els de Terrassa no acabaven de trobar els encerts desitjats i el marcador sempre registrava diferències de 1 i 2 gols en contra. El canvi defensiu a 5:1, plantejat desde la banqueta, tampoc va donar els seus fruits. El punt d’inflexió va arribar a 12 minuts del final del partit. El marcador era de 18 a 17 però a partir d’aquell moment la desconcentració i les pèrdues de pilota es van incrementar, fet que va permetre als locals millorar l’avantatge en el lluminós fins al 28 a 22 final.

Dos punts importants que s’escapen per les aspiracions dels terrassencs tot i que queda encara molta Lliga per disputar. En aquests moments els Veterans de Terrassa ocupen la 4a posició amb 10 punts, a 4 punts del primer classificat, l’Handbol Gavà.

juvenilfemeni

Partit corresponent a la 12a jornada de Lliga Catalana entre el Club Handbol Terrassa i el La Salle Montcada.

Brillant encontre de les noies d’en Tomàs que han fet un partit molt complert en defensa y en atac. Des de l’inici de partit el nostre equip no va concedir ni un centímetre al rival, amb una defensa amb cara i ulls i un atac contundent. El Terrassa no parava de marcar gols o frenar els constants atacs de la Salle Moncada que veia com el nostre equip marxava al marcador sense aturador.

Gran partit de les porteres que van assumir la responsabilitat de la nostra porteria amb una gran professionalitat. Bon partit de totes les jugadores, que amb aquesta victòria, acabant la segona volta amb victòria i ja vam 12 victòries consecutives a la primera fase, donant un altre pas de gegant cap la segona fase.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit disputat a la pista del ràpid Cornella.

Al principi tots dos equips estaven força igualats i es preveia un final de partit molt ajustat, per sort el nostre equip va apretar l’accelerador i de seguida va ampliar la diferència al marcador. Amb el joc que ens té acostumats al final el marcador va caure del nostre costat amb un 31 a 25.

Enhorabona a tots els jugadors i l’equip tècnic. Endavant

JuvenilMascNeg

Buen partido disputado este sábado 14/01 en Can Jofresa contra nuestro rival el balonmano Andorra.

Una muy buena primera parte del Terrassa donde dominaba en el marcador al final de los 30 minutos con un marcador de 16-14. El equipo atacaba bien y conseguía marcar pero el equipo contrario también encontraba portería con facilidad debido al gran lanzamiento exterior del Andorra.

En la segunda mitad seguía la igualdad pero sufrimos un pequeño bajon y el Andorra nos hacía un parcial de 4-0 consiguiendo ponerse por delante en el marcador con una diferencia de +3.
A partir de ahí el equipo volvió a trabajar duro pero se nos hacía muy difícil recortar la diferencia ya que el equipo contrario seguía con efectividad muy alta en sus ataques. Varias veces nos quedamos a 1 de dar la vuelta al marcador pero no lo conseguíamos.
Un partido muy disputado con poca diferencia en el marcador durante todo el encuentro. El equipo jugó a muy buen nivel contra el Andorra primer clasificado en nuestra liga. Resultado final 32-34.

Una pena no haber conseguido la victoria pero el equipo compitió hasta el pitido final. Grande equipo !!

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

infatilfemeni

Partit corresponent a la primera jornada de la segona fase de Primera Catalana Infantil Femení.

Partit disputat el viscut a la pista del Club Handbol Tàrrega on els dos equips els hi ha costat molt en la part ofensiva gràcies a les defenses del dos equips.

Al final el nostre equip no va poder superar al equip rival que va acabar imposant-se per 15 a 13.

Tenim marge de millora i de ben segur que aquesta derrota farà que el nostre equip reaccioni i millori el seu joc per dedicar-nos un victòria a casa la propera jornada.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

nfantilvermellmasc

Aquest dissabte catorze de gener, l’Infantil masculí Instal3 s’ha traslladat a la ciutat esportiva Joan Gàmper per jugar vs el líder del grup, el Barça A.

Els egarencs han començat aquest difícil partit plantant cara als barcelonins i no deixant que s’escapessin al marcador.
Aguantant l’embrenzida dels locals, hem arribat al descans amb un 14-7 al lluminós.

Represa en la que la superioritat física i el joc dur del Barça s’ha fet palesa. Quatre dels nostres jugadors no han pogut seguir al partit per cops o caigudes que no els han permès tornar a la pista.
Final del partit 36-9. El resultat d’aquest cap de setmana sabieu que era instrascendent per la vostra classificació a aquesta lligueta inicial. A més, el que ho dona tot no està obligat a més!

En aquesta ocasió els MVP valors del partit son els nostres porterassos, en David Castro i el Biel Sallés. Nois, partit difícil, el d’aquest cap de setmana però a seguir fent-ho igual de bé que ara arriba la recta final.

Equip, un partit que arribaria i encara que ens hagués agradat un marcador més ajustat, cap ben alt i a seguir lluitant pel grup tan maco que heu format.

Som-hi Terrassa!! Som-hi Infantil Instal3!!

infantilmascnegre

Última jornada de esta primera ronda para el Infantil Masculi Negre. Partido disputado en el palacio de deportes de Granollers.

Una vez más nuestro equipo ha sacado sus fuerzas y ganas ofreciéndonos un partido intenso. Durante todo el encuentro se ha reflejado la deportividad y ganas de ambos equipos y su afición. Partido marcado por pelotas rápidas, jugadas intensas. No hemos ganado pero se lo hemos puesto complicado al contrario para que nos ganaran.

Gracias por disfrutar y hacernos disfrutar de este bello espectáculo. Acompañaba todo.
No habremos ganado pero durante esta etapa habéis demostrado vuestra evolución en positivo. Tenemos que seguir trabajando y mejorando.
Agradecemos la gran labor de los dos entrenadores que tenemos, el Jordi y la Mónica.
Bones festes a tots!!! Os lo habéis ganado. Salut y handbol!!!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Vermell 2 - 2 Maristes Rubí

aleviescolarss

Partit molt disputat i ajustat el jugat el passat dissabte al matí al pavelló de Can Jofresa per l’Aleví Vermell Bento.

Després de no haver tingut partit la setmana pasada, els nostres jugadors venien amb moltes ganes i això s’ha vist a la pista i amb l’equip disputant tots moltíssim minuts per les diferents baixes que hi havia.

Repartiment de parts entre els 2 equips on ens hem d’alegrar que cap jugador/a ha patit cap mal i que han gaudit i disfrutat moltíssim tal i com han manifestat al trobar-se amb les families.

Aquesta setmana tornem a tenir partit i ja pensant en els entrenos per arrivar al match a tope de nou !!!

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

Club Handbol Terrassa Benjamins

CHT Benjamins Bento 1 - 4 Oar Gràcia

benjamins

Els petits han fet una primera i segona part molt bona, on li han plantat cara al partit, se’ls va veure més segurs de si mateixos i amb moltes ganes de lluitar.

En la tercera i quarta part, els va costar una mica més, es van desconcentrar i els costava més arribar a la porteria.

No obstat això, si donem un cop d’ull en relació amb el primer partit que hem fet amb aquest mateix equip, podem veure un gran avanç, no tan sols en resultats de gols, sinó realment en el que més ens interessa tant els pares com al club, i és que cada cop gaudeixen més jugant Handbol, motiu pel qual perdin o guanyin ells sempre se senten campions i acaben un partit en un gran somriure.