Al Club Handbol Terrassa hem començat l’any 2023 fent entrenaments de tecnificació adreçats a jugadors i jugadores de categoria infantil, cadet i  juvenil.

Oportunitat d’una situació inusual
Aprofitant uns dies en què les famílies estan mig de vacances i que en alguns equips potser no hauria prou jugadors i jugadores per fer entrenaments convencionals, al Club Handbol Terrassa fem la proposta de participar en uns entrenaments diferents.

Video del LIVE que varem emetre a la compte de Instragram del Club.

Entrenament per posicions
Es tracte de realitzar un entrenament per posicions, ajuntant nois i noies de diferents equips i categories, segons  el lloc en  què  habitualment juguen a pista en els seus respectius equips.

En  grups reduïts, de la mà d’un entrenador especialista, hem treballat la tècnica de manera més acurada per perfeccionar aspectes concrets, específics de cada posició. El salt, el llançament, l’observació del porter abans del llançament, el desmarcatge, el gir, el posicionament, etc. En cada posició hi ha moltes oportunitats de millora!

(NOTA: No et perdis la galeria de fotos més destacades de la jornada al peu de pàgina, fetes pel Leo Molina)

Col·laboració de gent de la casa
Aquesta activitat s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració i implicació de gent de la casa. Entrenadors i jugadors i jugadores sèniors del Club Handbol Terrassa.

👉🏻 Porters: Liliana González, del Sènior Ricardo i Montse
👉🏻 Extrems: Roger Pèrez, del Sènior Nacional
👉🏻 Laterals: Dani Hoyos, del Sènior Nacional
👉🏻 Pivots: Judith Criado i Natàlia Córdoba, del Sènior Ricardo i Montse
👉🏻 Centrals: Andrés Expósito, entrenador Juvenil Commagra

Millorar la tècnica i cohesió de Club
L’objecte d’aquests entrenaments és doble.

Per una banda, cada participant podrà millorar la seva tècnica individual de la mà d’un entrenador que no és el seu habitual, que es podrà  dedicar a ensenyar nous exercicis i corregir els errors tantes vegades com faci falta.

I per l’altra banda, fomentem les relacions entre la massa social del Club perquè els joves jugadors i jugadores es coneguin millor, interactuïn i es donin suport mútuament.

Amb ganes de repetir
Extrems, laterals, centrals, pivots i porters han pogut gaudir d’una nova experiència i viure l’handbol d’una manera diferent. I tots han acabat amb ganes de repetir.

Agraïment des de la Junta
Des de la Junta Directiva volem agrair la feina dels membres de la comissió esportiva, dels entrenadors, així com dels jugadors i jugadores dels equips sènior que ho han fet possible. A tots ells i elles, moltes gràcies!

 

FES CLICK A LA FOTO DE LA GALERIA PER VEURE-LA EN GRAN