El passat dissabte 7 de gener del 2023 més de 100 jugadors i jugadores del Club Handbol Terrassa van participar a la primera edició del Torneig Intercategory del club.

Ideat i organitzat pel jugador del Sènior Nacional, Marc Duarte, l’esdeveniment consistia en una competició on els equips estaven formats amb jugadors i jugadores de diferents categories per tal de que es coneguessin entre ells i elles i fomentar l’esperit de Club.

(NOTA: No et perdis les galeries de fotos més destacades de la jornada al peu de pàgina fet pel Leo Molina)

Tothom suma
Es van arribar a jugar fins a 33 partits repartits entre les tres pistes de minihandbol. Les normes obligaven a aplicar una defensa de parells entre jugadors i jugadores de les mateixes categories i les puntuacions dels gols variaven segons la seva autoria: els gols dels benjamins valien 4 punts, els dels alevins 3, infantils/cadets 2 i juvenils/sèniors/veterans 1 punt.

D’aquesta manera, els petits i petites del Club assolien el rol d’anotadors, mentre que els més grans eren els responsables d’organitzar el joc.

També des de les grades
Les grades de Can Jofresa van estar plenes dels familiars i amics dels participants, gaudint dels tres partits que constantment hi havia a pista i van estar especialment actives en una final igualadíssima que va posar la cirereta del pastís a la jornada. L’equip guanyador va ser el número 10.

La temporada que ve, més.
Vist la magnífica acollida, organització i satisfacció de tots i totes les participants, tant a les pistes com a les grades, la temporada que ve es tornarà a realitzar aquest torneig.


GALERIA DE  FOTOS DE LA PRESENTACIÓ DELS EQUIPS

   GALERIA DE  FOTOS DELS PARTITS

GALERIA DE  LA FINAL I ENTREGA DE PREMIS