Handbol Terrassa Venfilter Sènior Masculí  1º Nacional

CH Creu Alta Sabadell 24 VS CHT. Venfilter 26

REMONTADA EN SABADELL !!

Empezó el partido con el clásico 6:0 defensivo de Magí y Cala, que conseguía rápidamente robar varios balones al joven equipo de Sabadell que culminados por varios contraataques de Jordi Molina dió las primeras ventajas al Terrassa (1 a 4). Pero inexplicablemente en los siguientes 10 minutos nuestro equipo desapareció del 40 x 20; errores en los pases, un Sebas Ogalla en la porteria local espectacular, y la eficacia de Jordi Altés y de Jordi Pujolar, provocó un parcial de 5 a 0 que hizo saltar las alarmas visitantes y Magí solicitó su primer tiempo muerto (6 a 4)

Pese a ello la dinámica siguió de forma parecida, un Terrassa desconocido y un Sabadell potente, intenso y con un coloso en su portería; otros 15 minutos de dominio local les permitió irse al descanso con un muy preocupante 14 a 9.

En la segunda mitad se giraron las tornas; los ajustes de la media parte parecía que empezaban a funcionar, con una sólida defensa y el brazo de Joel y Malmagro empezando a perforar la portería local, sumado a los contraataques de Tomás Ferrer y Roger Pérez, apoyados por el juego entre líneas siempre efectivo del pivote Arnau Quintana. En ese momento la remontada parecía posible, y el 17 a 17 marca la primera igualada en esta segunda parte.

Pero no estaba todo hecho, el Terrassa seguía apoyándose en las paradas de Raúl Guil, pero en la otra portería Sebas replicaba dando esperanza al Sabadell de conseguir su prmer triunfo de la temporada.

Intercambio de goles, hasta que en los últimos 5 minutos dos paradas clave de Raúl al buen pivote Carrillo, junto a otro gol de Arnau Qunitana, daba por fin una tranquilizadora ventaja de 23 a 26, reducida al definitivo 24 a 26 por parte de Altés en el último minuto.

La remontada en este derby quedará para la historia del club y para la clásica rivalidad entre Sabadell y Terrassa.

Primera victoria en campo visitante del Handbol Terrassa, y segunda victoria consecutiva que nos permite afrontar el último tramo de la 1a Vuelta en la zona tranquila de la clasificación.

20211114_121405 - Jaime Aguilar

Handbol Terrassa Ricardo & Montse Sènior Femení

CHT Ricardo i Montse 33 VS C.H. Cooperativa Sant Boi 20

Bon partit de les nostres sèniors sobretot gràcies a una bona defensa 5:1, que ha permès desplegar sovint els contraatacs i estirar el marcador de bon principi fins assolir una diferència a favor de 19 a 8.

La segona part ha estat més equilibrada però tot i això, el domini en atac i la continuïtat de la bona defensa ha permès finalitzar un còmode partit amb una diferència final de +13 i un resultat de 33 a 20 que permet millorar els números defensius de l’equip.

La propera setmana un merescut descans per agafar forces i acabar la primera volta a Banyoles.

20211114_141148 - LETTY VERA

Handbol Terrassa Windat Sènior Masculí

CHT Windat 31  VS  CH Ribes 29

Nova victoria a casa del Sènior Windat en un partit molt ajustat contra el Handbol Ribes que ha acabat 31-29.

Aquest cap de setmana hem viscut un partit molt igualat contra un dels rivals més durs de la categoria, en que cap dels dos equips ha aconseguit marxar per davant del marcador.

A la primera part, tot i començar per sota (rebent tres gols en els tres primers minuts), l’equip ha ajustat la defensa, marxant un gol per sobre a la mitja part (15-14).

La segona part, amb la mateixa dinàmica de la primera, pero aquest cop amb l’equip local per davant, que ha sapigut dominar el ritme de joc
dels minuts finals, marcant en les dues últimes accions un golàs de Benji de nou metres i un últim gol de Loren, que han permès guanyar la part per 1 gol (16-15) deixant el final 31-29.

Cal destacar de nou l’actuació dels extrems amb 19 gols i avui també destacar el gran partit dels porters amb 15 parades.

Per últim volem agraïr l’afició pel seu gran suport, sense vosaltres no hauria sigut possible.

➕✌🤾‍♂️🤾‍♂️👏👏💪💪💪Som líders de grup 💪💪

SFN_13_11 - TheDarkSideYt Yt

Handbol Terrassa Sènior Femení Negre

C.H. Sant Esteve Sesrovires 30 VS CHT Sènior Femení Negre 17

Aquest dissabte 13 de novembre les noies del Sènior Femení Negre van jugar contra Sant Esteve Sesrovires.

Van fer una molt bona primera part, amb un parcial de 7 – 1 però arribant a 11 – 13 a mitja part.

En canvi a la segona les jugadores eren cansades, ja que només tenien 2 canvis i un d’ells estava lesionada. Per tant, el rendiment no va poder ser prou per mantenir el marcador, encara que les jugadores no es van rendir ni un sol segon.

Som-hi noies!

6910356D-1DDC-4FA7-A78F-287EC624922E - Laura Tejedor Navarro

Handbol Terrassa Juvenil Femení Llegums Paquita

C.H. Terrassa Llegums Paquita 48 VS C.H. Ribes 17

Partit de Lliga Catalana disputat al pavelló de Sant Llorenç davant un Ribes que arribava penúltim a la classificació.

L’nici ha costat situar-nos i a la que hem implementat el nostre joc de velocitat i anticipació hem pogut marxar del marcador. A la mitja part el marcador era de 25-10 on ja es reflectia la diferència entre els dos equips.

La segona part s’inicia amb la mateixa tònica fins i tot al marcador (23-7), amb contraatacs, bona defensa i joc ràpid on l’equip rival no ha marcat fins al minut 18 de la segona part. Els nostres gols han estat molt repartits ja que 12 jugadores han anotat. Cal dir que el Ribes en cap moment ha baixat els braços.

Seguim liders una setmana més amb molt bones sensacions.

Cadet Femeni Vermell_13-11-21 - Leo Molina

Handbol Terrassa Cadet Femení Vermell

CHT Cadet Femení Vermell 34 VS CHT Sant Joan Despí 21

Cinquena victòria consecutiva del Cadet Femení Vermell en el partit de Lliga Catalana contra el Sant Joan d’Espí a la pista de Sant Llorenç.

En un inici, les nostres jugadores varen començar una mica desubicades i el Sant Joan ho va aprofitar per en dosar-nos un parcial de 0-3, però les nostres jugadores es varen posar la granota de treball i li van tornar el parcial a les rivals.

A partir d’aquest moment el marcador va anar molt igualat amb un gran joc per part dels 2 equips. Quan el resultat era 12-11 les nostres guerreres varen fer un parcial de 4 a 0 i varen agafar distancia molt important, al final del primer temps el resultat va ser de 18-13 a favor nostre.

En començar el segon temps les nostres jugadores van sortir molt fortes i varen imprimir un ritme més fort que el Sant Just no va poder seguir.

Les diferències es van ampliar amb el joc efectiu i la bona defensa de les nostres jugadores que varen sumar una victòria mes, que fa que el nostre equip continuï líder, amb una bona situació per afrontar els 2 pròxims partits que són de gran interès per la classificació.

Com sempre felicitar a tot l’equip pel gran treball que està realitzant i a tot l’equip tècnic pel gran treball realitzat.

Endavant Terrassa !!

20211113_123643 - Carmen

Handbol Terrassa Cadet Masculí Negre

CH Cerdanyola  26 VS CHT Cadet Masculí Negre 24

Hoy no nos han ganado el partido, hoy les hemos dejado ganar.

Partido surrealista y decepcionante en el que nuestros Cadetes con una calidad suficiente como para haber obtenido una ámplia victoria, contra todo pronóstico y de forma inexplicable han acabado perdiendo.

Hemos empezado el partido como siempre dormidos, nos hemos puesto por delante pero siempre con dificultad cuando podríamos habernos adelantado en el marcador con muchísima ventaja. En ningún momento hemos conseguido concentrarnos y meternos en el partido, ni demostrar nuestra calidad de juego. Aún así, hemos comenzado la segunda parte ganando de 4 goles. Partido lento y raro en el que de forma inexplicable, hemos acabado perdiendo.

Hoy es un día para reflexionar y pensar en qué ha pasado, en qué nos hemos equivocado para que un equipo, claramente inferior, nos haya plantado cara y nos haya acabado ganando de 2 goles.
Resaltar el comportamiento irrespetuoso de algunos jugadores del Cerdanyola hacia nuestra afición cuando ya se veian ganadores, haciendo gestos y dirigiendoles palabras muy desagradables. También resaltar la poca diligencia de su entrenador que lo ha permitido.

El partido en sí y este comportamiento antideportivo de algunos del equipo rival, nos ha permitido explicar a nuestros cadetes como nunca nos debemos comportar en ninguna cancha jamás. Ni en las victorias, ni en las derrotas. Tenemos que saber ganar, tenemos que saber perder y siempre como señores, dejando el nombre de nuestra institución bien alto. A seguir aprendiendo en nuestras victorias y en nuestras derrotas.

Terrassa, pit i collons!!! 💪

20211113_174629 - Daniel Marquez

Handbol Terrassa Cadet Femení Negre

CHT Cadet Femení Negre 23 VS C.H.la Salle Moncada 28

Bon partit de les noies del Handbol Terrassa en el seu enfrontament al Club Handbol La Salle Moncada, les líders de grup, malgrat perdre per 23-28. Es veritat que el xoc va caure del costat de les visitants, però les comandades aquesta vegada per Itziar, vam donar un salt de qualitat en el seu estil de lloc, on van mostrar fins al final que l’equip moncadense s’hauria d’esforçar per portar-se el gat a l’aigua.

Les egarenques, coneixedores de que tenien enfront seu les primeres de la taula classificatòria, van sortir a la terreny de joc a donar lo millor. Bona defensa, bon atac (malgrat el 3-3 molt presionant de les visitants forçant algunes pèrdues de pilota) i molt, però que molt enxufades, sense baixar la guàrdia. La Salle Montcada va obrir un forat de 4-6 gols en acabar la primera part.

Però la segona va ser on les locals van demostrar que si volen, poden. I gràcies a la seva constància, els nervis van començar a fer dubtar a les visitants, en col.locar-se a tan sols tres gols al lluminós de Can Jofresa. Una jugada determinat va ser quan no es va concedir al Handbol Terrassa un gol que havia traspassat la línea de porteria més d’un metre, circumstància que van aprofitar les de Montcada per desfer-se un xic de la pressió que estava exercint les noies de la capital de Vallès Occidental.

Així doncs, bon partit, bon pas endavant com equip, i a seguir millorant noies!!!!

DSC01418 - Joan Mariné

Handbol Terrassa Infantil Masculí Vermell

CHT Infantil Masculí Vermell 15 VS CH Les Franqueses del Vallès 31

Tercer enfrontament de la temporada contra el Handbol Les Franqueses. Aquest cop ens hem desplaçat a les Franqueses del Vallès per jugar-hi la 6ena jornada de la Primera Catalana.

L’entrenadora Cèlia ha donat als nois dues instruccions precises en la rotllana d’abans de sortir a la pista: en atac les pilotes havien d’arribar als extrems i en defensa ben forts, a fi i efecte de preparar els propers partits. Els nois han sortit durs a defensar el seu porter. I en atac tot i sortir a per totes, no estaven endollats cara a barraca, errant algunes ocasions clares. Aquest fet ha dut a na Cèlia a moure la banqueta, donant entrada a altes jugadors cercant millor punt de mira. Entre canvi i canvi, hem arribat al 7 a 16 a la treva de la mitja part. Reunió a un extrem del pavelló per escoltar la xerrada de la preparadora tècnica.

La segona part ha començat amb els nois un pèl relaxats, perdent pilotes fàcils. Aspecte que l’equip contrari ha aprofitat per dur a terme algun contraatac i marcar un parell de gols seguits. El nostre Infantil Vermell ha reaccionat, enllaçant uns atacs consecutius on l’equip movia ràpid la bola generant avantatges o bé dels laterals per arribar a la línia de 6 metres o bé pilota cap als extrems (com demanava na Cèlia abans de començar el matx). I ara si, en el blanc hi teníem la porteria de les Franqueses.

El cronòmetre passava molt ràpid, animat per un arbitratge que deixava jugar i interferia poc en el joc. El contacte físic augmentava d’intensitat per ambdues parts, els ànims s’escalfaven (l’entrenador de les Franqueses ha vist targeta vermella)… però el mateix ritme accelerat del tic-tac ens ha dut ràpid al final de l’encontre.

Final i tothom a xocar les mans! A la fi 15 a 31 pel Handbol Terrassa.

IMG_20211113_174629 - Llibertat Abad

Handbol Terrassa Infantil Masculí Negre

CH Sant Cugat 16 VS CHT Infantil Masculí Negre  27

Els nois de l´Infantil Negre encadenen la quarta victòria consecutiva.

Aquest dissabte 13 de novembre del 2021 a les 9:30h l’equip Infantil Masculí Negre i el Handbol Sant Cugat Groc han jugat al pavelló Municipal Rambla Del Celler de Sant Cugat. Aquest partit correspon al sisè partit de Segona Catalana i tanca la primera volta de la competició.

De primeres es veia als nois del Sant Cugat ben coordinats i amb una extensa banqueta però encara que ha estat un rival amb moltes ganes els hi ha costat molt superar la defensa Egarenca. Destacar l’actuació dels nostres porters que són un mur.

Els negres han començat amb una mica de nervis i alguna impresició que el tècnic ha anat corregint a mesura que avançava el partit. El marcador al final de la primera part ha estat 6-10.

L´inici de la segona part ha estat complicat, els de Sant Cugat s´han arribat a posar de tres però els nois han sapigut refer-se i han acabat el partit amb el marcador 16-27 que encara que no reflecteix la superioritat que s´ha vist a la pista, són tres punts més per encarar una segona volta en la que l´equip s´ho passarà genial, sempre amb companyerisme, concentració i respecte.

Ànim, nois, una semana a descansar i a pel partit contra el líder de la categoria, el Sant Quirze.

Som el negre!

Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 12 VS C.H.Cardedeu  4

RESULTAT A L’ESFORÇ!!!

Gran vetllada d’handbol la que es va poder presenciar al pavelló municipal d’Ullastrell. Com a local el nostre Aleví Expert i en condició de visitant un digne i històric rival com és el Club Handbol Cardedeu.

Els nostres es van imposar amb autoritat davant d’un equip menys fet, voluntariós però inexpert, que encara que en moltes fases del matx demostraven molta qualitat, la seva falta d’envergadura els situava en inferioritat en afrontar qualsevol disputa de la pilota.

Tot el partit va seguir un mateix patró, el Terrassa imposava una defensa fèrria i contudent en tots els duels que no permetia a l’equip visitant travessar línies i les poques vegades que ho van aconseguir el nostre porter, sobrat de reflexos, aconseguia amb parades de mèrit que el pilota no acabés a les malles.

L’equip com sempre va estar molt seriós en defensa, van col·locar una línia infranquejable per al Cardedeu que al final va propiciar que els marcadors acabessin distanciant-se de manera inqüestionable a favor dels nostres en 3 dels 4 quarts disputats, tot i així l’Expert va continuar cometent els mateixos errors de precipitació a les passades que els han penalitzat en els partits anteriors amb equips de major entitat i per tant ha de ser un exercici a millorar en properes cites.

En favor de contrincant, hem de ressenyar que al tercer quart, el Terrassa va tenir moments de desconnexió en el partit que un voluntariós oponent va aprofitar amb transicions ràpides i brillants, que descol·locaven al nostre equip i feien aflorar dubtes en el joc que van saber esvair al final del mateix quart.

Per fi va arribar la recompensa a l’esforç, un resultat contundent que ha de donar ales a l’equip per seguir lluitant. Això només acaba de començar i hem de tocar de peus a terra ja que hi ha moltes coses a millorar per poder competir contra els grans de la categoria.

SENSE DUBTE, L’ESFORÇ DE TOTS SERÀ EL NOSTRE CAMÍ PER CONSEGUIR-HO.