CLUB HANDBOL TERRASSA PORTA EL HANDBOL AL CARRER EN MOTIU DEL MUNDIAL FEMENÍ D’HANDBOL

El Club Handbol Terrassa portarà el handbol el carrer per fer més visible aquest esport d’equip.
CLUB HANDBOL TERRASSA PORTA EL HANDBOL AL CARRER EN MOTIU DEL MUNDIAL FEMENÍ D’HANDBO
CLUB HANDBOL TERRASSA PORTA EL HANDBOL AL CARRER EN MOTIU DEL MUNDIAL FEMENÍ D’HANDBO

   En motiu de la propera celebració del Mundial Femení d’Handbol a Catalunya i a València, la Federació Catalana d’Handbol ha animat a tots els equips catalans a organitzar diferents activitats per donar a conèixer aquest esport.

 En total seran més de 45 clubs de tot Catalunya que hi participaran. El Club Handbol Terrassa ha organitzat tres activitats a diferents punts de la ciutat adreçades a nens i nenes de 6 a 14 anys. Seran partits d’handbol, circuit d’habilitats amb la pilota d’handbol i un concurs de xuts solidaris.

 En concret serà el dissabte 13 de novembre al matí a Vallparadís, el divendres 19 de novembre a la tarda a la Plaça Nova i dissabte 20 de novembre a la tarda a la Plaça Vella.

 Dissabte 13 de novembre de 10 a 13 hores a Vallparadís

 Entrenadors i jugadors del Club Handbol Terrassa dinamitzaran un circuit d’habilitats per tal que els nens i nenes de 6 a 14 anys realitzin diferents exercicis amb la pilota d’handbol.

 Entre tots els participants es sortejarà una bossa d’esports amb material esportiu del Club Handbol Terrassa.

 Divendres 19 de novembre de 16:30 a 19:30 a la Plaça Nova

Els jugadors i jugadores dels equips benjamins i alevins del Club Handbol Terrassa animaran als nens i nenes a jugar a handbol. Es faran partits amb equips mixtes improvitzats per gaudir d’una tarda d’handbol. 

Entre tots els participants es sortejarà una bossa d’esports amb material esportiu del Club Handbol Terrassa.

 Dissabte 20 de novembre de 17 hores a 20 hores a la Plaça Vella

 Xuts de handbol solidaris. Club Handbol Terrassa i Handball School ofereixen una activitat a favor de l’Associació Aigua de Coco per crear una escola socialesportiva d’handbol a Madagascar. Amb una donació de 2€, els participants realitzen 5 llançaments a una porteria d’handbol amb una lona amb forats de diferents tamanys. Així es pot aconseguir diferents puntuacions. Tots els participants rebran una pulsera de silicona de l’Handball School i entraran en el sorteig d’una bossa d’esports amb material esportiu del Club Handbol Terrassa.

 Mundial Femení d’Handbol

 La 25a edició del Campionat del Món d’handbol femení es celebrarà aquest desembre a quatre ciutats de Catalunya i València, entre elles Granollers. Una competició que hi participaran 32 seleccions de països de tot el món. Els equips amb més opcions per guanyar són la vigent campiona, Països Baixos, i les seleccions de Noruega, Dinamarca, França, Itàlia, Espanya

 Col·laboradors

 Aquesta acció de visibilitat de l’handbol a Terrassa és possible gràcies a la col·laboració de persones jugadores i delegades del Club Handbol Terrassa. I també a empreses com Decathlon, Instal3 i l’Ajuntament de Terrassa.