CASAL SETMANA SANTA 2022

CASAL SETMANA SANTA 2022

 Handbol Terrassa recupera el seu casal de Setmana Santa per a benjamins fins a cadets al pavelló de Can Jofresa.

 El dilluns 11, dimarts 12 i dimecres 13 d’abril del 2022 es celebrarà la 6a edició del Casal del Handbol Terrassa adreçat a nens i nenes nascuts des del 2006 al 2015. Una iniciativa que vol cobrir la necessitat de moltes famílies de disposar d’activitats adreçades als nens i nenes durant les vacances de Setmana Santa. A més, el Club també assumeix la seva organització per fomentar la pràctica de l’handbol a partir de la base.

 Els horaris seran de 9 a 14 del migdia. Hi ha l’opció de fer un dia, dos o els tres, pagant 30, 40 o 50 euros, respectivament. Si el nen o nena participant és membre del Club, els preus seran de 25 euros per un dia, 35 per dos i 45 pels tres.

 Cada participant rebrà una samarreta del campus de regal i una peça de fruita a mig matí per esmorzar. Tot i així, es recomana portar alguna cosa més per menjar, cantimplora d’aigua i algun ganyip per quan es plegui a les 14 hores.

   Activitats

 Es faran grups segons les edats del nens i nenes participants. I s’adaptaran les activitats segons les seves edats. Es faran jocs d’habilitats d’handbol, de cohesió d’equip i de tecnificació. També es comptarà amb la participació d’algun jugador i jugadora dels primers equips per dirigir algun exercici o activitat.

   Monitors i monitores

 Els monitors-es / entrenadors-es seran joves jugadors i jugadores del mateix Club que sabran transmetre la passió pel handbol a tots els participants. La coordinadora del casal és la Cèlia Garcia del Pino, jugadora dels sènior Ricardo i Montse, entrenadora de l’infantil masculí vermell, graduada en CAFE (antic INEF) i màster en Educació.

   Reunió informativa

 Setmana abans de la celebració del Casal d’Handbol del Club Handbol Terrassa es convocarà a una reunió als pares i mares dels participants per donar les darreres indicacions i resoldre dubtes.

   Patrocinadors

 Aquest casal és possible per la participació dels nostres jugadors i jugadores que lideraran les activitats dels nens i nenes però també gràcies a l’Ajuntament de Terrassa que ens ofereix les instal·lacions de Can Jofresa, l’empresa ANTEK per les samarretes i Fruites Castillo de l’avinguda del 22 de Juliol. 

 Inscripcions :

 Per formalitzar la inscripció al casal cal que:

 – Completeu la fitxa d’inscripció aquí

 – Feu l’ingrès al número de compte indicat a la fitxa d’inscripció

 – Envieu justificant de pagament i la fitxa d’inscripció a info@handbolterrassa.cat

 Si teniu dubtes, podeu adreçar-vos a secretaria els dimarts de 17:00 a 19:00 i dijous 18:00 a 20:00  en persona o per telèfon al 937318779 o bé enviar un correu a info@handbolterrassa.cat

Handbol Terrassa Aleví Expert
Handbol Terrassa Aleví Expert