CHT "Ricardo i Montse" 23 - 23 CH Ascó

SeniorFemeniA

Última jornada de la primera fase de Lliga Catalana para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse.

Nos visitaba el siempre complicado equipo del Ascó, con dos puntos muy importantes en juego para la siguiente fase.
Inicio muy concentrado de nuestras chicas que nos llevó a conseguir ventajas de 3 y 4 goles al inicio del partido, poco a poco el equipo tarraconense fue recortando distancias hasta llegar a la media parte con empate a 13 goles.

La segunda parte inició igual que la primera, las chicas de Isra se fueron en el marcador con distancias de 2 o 3 goles, la falta de acierto cara a portería en los minutos finales del partido hizo llegar a un apretado desenlace en el que en el último minuto ambos equipos pudieron decantar la balanza hacia uno o otro lado, no fue así y el partido acabó con el mismo empate que en el descanso.

Toca pensar ya en la fase por la permanencia en Lliga Catalana, nos iremos a un grupo de 10 equipos en el cual descenderán los 5 últimos clasificados. Toca seguir trabajando.

PRIMERA NACIONAL SÈNIOR MASCULINA

CHT 35 - 32 Sant Esteve Sesrovires

SeniorMasNacio

Partido muy importante para el Club Handbol Terrassa, para seguir escalando puestos y situarse en las zonas alejadas del descenso, enfrentándose a un rival directo como el CH Sant Esteve Sesrovires.

El equipo dirigido por Rudi, empezó el encuentro con mucho ritmo y acierto en ataque que le permitió coger una diferencia en el marcador de cuatro y cinco goles terminando los primeros treinta minutos 19-14.

Al comienzo de la segunda parte algo más dubitativa para el equipo de Terrassa el Sesrovires recorta la diferencia a tres goles. El club egarense se repone del mal comienzo y sigue imponiendo su buen juego tanto en defensa como en el ataque, con el resultado final de 35 – 32. Felicidades a jugadores y equipo técnico por el fenomenal inicio de año!!!

SEGONA CATALANA MASCULINA

CHT Sènior Negre 31 - 28 Esportiu Castelldefels

SeniorMascB

Sábado 21 de enero el Senior Masculino Negre, después del parón de Navidad, vuelve a la pista para jugar un importante partido para sus aspiraciones por la lucha del ascenso a Primera Catalana.

La primera parte del partido fue muy igualada pues ninguno de los dos equipos conseguía distanciarse en el marcador eso sí siempre el Terrassa iba por encima en el marcador y se llegó con un empate a la media parte.

Se inicia la segunda parte y los dos equipos seguían intercambiando goles en una y otra portería hasta que el senior negre empezó a desplegar una buena defensa y gracias a los aciertos de los porteros conseguía distanciarse en el marcador con una diferencia de seis goles que el Castelldefels intentaba reducir pero que solo consiguió rebajarla a tres goles llegando al final del partido con la victoria del Terrassa con un marcador de 31-28 y sumando así 2 puntos más que lo colocan en tercera posicion

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

veteransCHT_Gava

Segona derrota de la temporada per l’Handbol Terrassa Veterans.

Aquest passat diumenge els Veterans visitaven la pista del Mubak BM La Roca en la disputa de la 8na jornada de la Lliga Catalana Màsters.

El sempre complicat BM La Roca va plantejar un partit molt seriós on va destacar el joc d’atac del seu central, en Roger Estapé, que va portar de bòlid la defensa dels terrassencs. Això sumat a una porteria encertada, sobretot durant la primera part, no va permetre que els Veterans de Terrassa tinguessin opcions en el marcador.
Tot i això, la primera part va acabar amb un resultat de 14 a 12 i amb sensacions de poder capgirar la situació. El joc d’atac de l’equip era bo i amb més encert en els llançaments de 6 metres, la porteria local va aturar 4 tirs clars sense oposició, el marcador hagués estat favorable. En defensa també calia trobar la forma per aturar el joc del seu central, ja que la defensa 6:0 no donava els resultats desitjats. A més també calia trobar més concentració en el joc ja que sovint es produïen pèrdues de pilota en accions sense oposició.

La segona part va seguir la mateixa tònica, els de Terrassa no acabaven de trobar els encerts desitjats i el marcador sempre registrava diferències de 1 i 2 gols en contra. El canvi defensiu a 5:1, plantejat desde la banqueta, tampoc va donar els seus fruits. El punt d’inflexió va arribar a 12 minuts del final del partit. El marcador era de 18 a 17 però a partir d’aquell moment la desconcentració i les pèrdues de pilota es van incrementar, fet que va permetre als locals millorar l’avantatge en el lluminós fins al 28 a 22 final.

Dos punts importants que s’escapen per les aspiracions dels terrassencs tot i que queda encara molta Lliga per disputar. En aquests moments els Veterans de Terrassa ocupen la 4a posició amb 10 punts, a 4 punts del primer classificat, l’Handbol Gavà.

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA

Sants 15 - 33 CHT Juvenil

Juvenilfemeniverm

Partit jugat al pavelló de Sants corresponent a la penúltima jornada de la primera fase de Lliga Catalana juvenil femeni.

Gran partit del Terrassa que va imposar la seva llei desde el minut 1, el Sants va intentar acostarse al marcador pero no va poder. El nostre equip va fer els deures i es va emportar un partit que l’acosta cada vegada més al TOP 8.

A la última jornada el nostre equip es medirà al Ribes a Can jofresa on donarà per acabada aquesta primera volta inbatudes i amb els 12 punts per al propera fase on desitgem que el nostre equip es pugui classificar per a sectors. Endavant Terrassa.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit disputat a la pista del ràpid Cornella.

Al principi tots dos equips estaven força igualats i es preveia un final de partit molt ajustat, per sort el nostre equip va apretar l’accelerador i de seguida va ampliar la diferència al marcador. Amb el joc que ens té acostumats al final el marcador va caure del nostre costat amb un 31 a 25.

Enhorabona a tots els jugadors i l’equip tècnic. Endavant

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA

Banyoles 24 - 23 CHT Juvenil Masculí

juvenilmascnegr

Gran partido el disputado este pasado sábado a las 20h en Banyoles.

Muy buen partido de nuestro equipo donde todos los jugadores dieron el 110% durante todo el encuentro. El equipo estuvo muy bien en defensa llegando al final de la primera parte con marcador favorable 12/14.

En la segunda parte el equipo siguió dando un muy buen nivel pero cada vez se notaba más la falta de cambios donde las acciones en ataque no acababan con tiros claros y se nos hacía difícil seguir con buenas decisiones debido al cansancio del equipo.
El equipo contaba con sólo 8 jugadores de campo solo 1 cambio en banquillo y un partido muy muy intenso. Durante todo el partido las diferencia no llegaron a ser de más de dos goles. Hubo mucha intensidad durante todo el encuentro y el árbitro no supo frenar algunas conductas del equipo contrario que enojaron a nuestro equipo.

El equipo tuvo el empate en sus manos en la última jugada pero de nuevo una decisión arbitral muy cuestionable hizo que el equipo no se llevara ese puntito que hubiera sido muy muy merecido.

Aún habiendo perdido este encuentro, las sensaciones del equipo fueron muy buenas sobre todo en defensa, la actitud de todo el equipo fue muy buena. Seguimos equipo habrán más oportunidades.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

PRIMERA CATALANA

Infantil Femení 9 - 39 CH Sant Llorenç

InfantilFemeniVerm

Partit jugat al pavelló de Sant Llorenç corresponent a la segona jornada de Primera Infantil contra l‘Handbol Sant Llorenç.

Partit sense molta història el qual el nostre rival, líder de grup, no ens va deixar molt marge de moviment. Les nostres guerreres durant la primera part no varen poder parar els atacs del Sant Llorenç que amb una bona defensa i un atac molt precís varen posar distància de seguida al marcador, mentre les nostres jugadores eren incapaces de perforar la porteria rival, els minuts anaven passant i l’historia no va canviar gaire fins a arribar al final del primer temps amb un marcador de 3 – 19.

Al començament de la segona part el nostre equip es va posar les piles i varen fer un parcial de 2 a 0 al marcador, que donava a l’esperança d’arreglar una mica el marcador, però el nostre rival no es va deixar superar i va tornar a pressionar l’accelerador ampliant la distància, tot i que el joc de les nostres jugadores va millorar no vam ser rival per a un Sant Llorenç que venia a totes i es va endur el partit amb un 9 a 39 final.

Molt de recorregut té el nostre equip encara per fer, però tots estem segurs que poc a poc aquest equip començarà a alçar el vol cap a millors partits i grans resultats, ànims a totes les jugadores i cos tècnic. Endavant Terrassa.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

LLIGA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

CHT Infantil Masculí Instal3 34 - 23 CH Bordils "Blanc"

infatnilrojomascu

Aquest dissabte a les 16:00h, l’Infantil Instal3 ha rebut al Club Handbol Bordils per jugar el seu onzè partit de Lliga Catalana.

Comença el partit i encara que prevèiem que tindríem un partit tranquil, els nostres infantils han fet una primera part irregular, per darrera al marcador en tot moment. Veient que l’Instal3 no imposava el seu joc, temps mort del Dani al minut 9 quan la distància al marcador era de tres gols favorable al gironins.
Poc a poc l’equip ha trobat el seu lloc a la pista, jugant la pilota amb ritme i retallant la diferència fins arribar a la mitja part amb un resultat de 14:13 amb una recuperació i gol in extremis de l’Iker Morante.

La segona part ha estat molt millor i heu tornat a mostrar la vostra millor versió: poques pèrdues de pilota, joc clar que semblava fàcil, circulació dels extrems que marejaven la defensa rival i tirs exteriors apofitant la superioritat física egarenca. En algunes ocasions la fortuna ha estat de la nostra part, com al gol d’esquenes del Dídac Morejon.

Nois, quan des de la grada es veuen somriures còmplices entre vosaltres, les coses, fins i tot les més difícils surten bé. Gaudiu sempre perquè al joc es nota!

Resultat final de 34:23 que us manté vius a la quarta posició de la lligueta.

El MVP valors d´aquest partit és un dels nostres pivots, l’Aaron (57), ell i la seva família han animat sense parar als seus companys, a la banqueta i a la grada.

Tres partits per acabar la lligueta, encara tot està per decidir però el resultat final, sigui quin sigui estarà genial. Quan jugueu amb confiança i com un equip no hi ha qui us pari. Som-hi, Instal3. Som-hi Terrassa!!

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

Handbol Martorell 30 - 11 CHT Infantil Negre

infantmascnegr

Nueva jornada para el Infantil Masculi Negre marcado por dos tiempos diferenciados por el juego.

Nos encontramos con una primera parte lenta, donde el Martorell dominó sin duda.

Comenzamos una segunda parte con ganas de superación. Nuestros jugadores se esforzaron para recuperar la diferencia de marcador. Juego rápido e intenso que marcó a una afición que en algunos momentos se pusieron nerviosos caldeándose el ambiente.
Sufrimos una baja que esperamos una pronta recuperación.
Esperemos que esta segunda ronda alcancemos nuestros objetivos marcados por nuestro equipo técnico. Salud y Handbol!!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Vermell 2 - 2 Maristes Rubí

aleviescolarss

Partit molt disputat i ajustat el jugat el passat dissabte al matí al pavelló de Can Jofresa per l’Aleví Vermell Bento.

Després de no haver tingut partit la setmana pasada, els nostres jugadors venien amb moltes ganes i això s’ha vist a la pista i amb l’equip disputant tots moltíssim minuts per les diferents baixes que hi havia.

Repartiment de parts entre els 2 equips on ens hem d’alegrar que cap jugador/a ha patit cap mal i que han gaudit i disfrutat moltíssim tal i com han manifestat al trobar-se amb les families.

Aquesta setmana tornem a tenir partit i ja pensant en els entrenos per arrivar al match a tope de nou !!!

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

CHT Benjamins Bento 2 - 2 Ramón i Cajal

benjamin

Partit molt igualat. Primera part van guanyar per un gol, però en la segona i tercera els va costar la defensa per la qual cosa els van perdre. No obstant això, han fet una gran quarta part on es van concentrar més i van saber atacar i defendre.

Amb aquest partit, els petits valents van aprendre el valor d’ajudar i jugar net, ja que l’equip contrari li feia falta un jugador, però ells han donat un cop de mà amb totes les seves forces.

Ens quedem en un gran empat i una quedada a dinar per fer equip!!