SeniorFemeniA

Última jornada de la primera fase de Lliga Catalana para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse.

Nos visitaba el siempre complicado equipo del Ascó, con dos puntos muy importantes en juego para la siguiente fase.
Inicio muy concentrado de nuestras chicas que nos llevó a conseguir ventajas de 3 y 4 goles al inicio del partido, poco a poco el equipo tarraconense fue recortando distancias hasta llegar a la media parte con empate a 13 goles.

La segunda parte inició igual que la primera, las chicas de Isra se fueron en el marcador con distancias de 2 o 3 goles, la falta de acierto cara a portería en los minutos finales del partido hizo llegar a un apretado desenlace en el que en el último minuto ambos equipos pudieron decantar la balanza hacia uno o otro lado, no fue así y el partido acabó con el mismo empate que en el descanso.

Toca pensar ya en la fase por la permanencia en Lliga Catalana, nos iremos a un grupo de 10 equipos en el cual descenderán los 5 últimos clasificados. Toca seguir trabajando.

PRIMERA NACIONAL SÈNIOR MASCULINA

Hapo Joventud Mataró 19 - 19 CHT

seniormasna

Primera parte , el equipo de Rudi estuvo dominando el partido, con diferencias de hasta cinco goles en los primeros veinte minutos. Tras el buen inicio, una serie de errores en ataque permitió al equipo local recortar la diferencia a tres goles, terminando la primera parte con el resultado de 8-11.

Comienza la segunda parte igual que terminó la primera parte ,con decisiones precipitadas en ataque, el Handbol Terrassa bloqueado en ataque, no encontraba la forma de romper la defensa del Mataró. Minutos que sí aprovechó el equipo local para empatar el partido a los 10 minutos de la segunda mitad. Tras intercambios continuos de goles y diferencias de un gol en un marcador como en el otro, termina el partido con empate a 19-19.

Punto importante para el Handbol Terrassa que le permite continuar la racha positiva de este 2023.

SEGONA CATALANA MASCULINA

Handbol Fornells 33 - 33 CHT Sènior Negre

senbirmasculB

Este sábado 28/01/23 el Senior Negro del Handbol Terrassa ha jugado contra el Fornells en su pavellón.

Ha sido un partidazo de máximo nivel. El Fornells no había perdido ni un punto en casa. Máxima igualdad en la pista, que se ha reflejado también en el resultado 33-33.
Sólo cabe felicitar a los jugadores y a Roger por el gran trabajo realizado.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

LLIGA CATALANA MASTERS

CHT Veterans 33 - 22 Handbol Fornells

vetaanos

L’Handbol Terrassa Veterans recupera sensacions i assoleix una victòria contundent davant l’Handbol Fornells Màsters.

El 2023 no havia començat bé pels terrassencs, amb dues derrotes consecutives davant rivals directes. El de dissabte podia semblar un partit fàcil però res més allunyat de la realitat, els gironins tot i trobar-se a la part baixa de la classificació, han disputat partits molt seriosos contra rivals de la zona alta de la Lliga.

Els locals van recuperar d’inici la seva defensa més habitual, una 5:1 que els va portar a ser més incisius defensivament i permetre alguna recuperació i transició ràpida cap a l’atac. En el joc estàtic, es va aconseguir fer arribar pilotes clares als extrems que aconseguien llançaments de superioritat que acabaven al fons de la porteria rival. En aquest cas, destacar l’efectivitat dels dos extrems drets terrassencs, en David Abad i l’Aleix Planas, aquest últim fitxat de nou, aquesta temporada. Altrament destacar també la tornada a l’equip d’en Jordi Español que després de varies setmanes d’absència, va disputar un partit molt seriós aportant un bon joc en atac.

Durant vàries ocasions del partit la concentració i actitud dels locals va ser molt bona tant en defensa com en atac, motiu que va portar a poc a poc a anar aconseguint majors diferències en el lluminós, arribant al resultat final de 32 a 22.

Victòria treballada que duu als Veterans de Terrassa, un cop acabada la primera volta, a la tercera posició de la Lliga Catalana Màsters.
La propera jornada l’Handbol Terrassa Veterans visita la complicada pista d’un rival directe, l’Handbol Banyoles, segon a la classificació. Dos punts que seràn molt disputats donada la importància dels mateixos per decidir les posicions capdavanteres de la competició.

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA

CHT Juvenil 44 - 13 Handbol Ribes

juvenikfemeni

Partit corresponent a la última jornada de primera catalana Juvenil Femení, contra el Club Handbol Ribes.

Gran partit de les jugadores del Terrassa que des del minut 1 tenien molt clar que no donarien descans a les jugadores rivals. I no ens van decebré amb un parcial de 10 a 4 el terrassa va imposar la seva llei dominant el partit a plaer. El Ribes veia impotent com el nostre equip no parava de marcar i com la nostra defensa aturava pràcticament tots els atacs. Amb aquest domini es va arribar al final del primer temps amb una gran avantatja al marcador.

El segon temps no va tenir molta més història el Terrassa, tot guanyant per una gran avantatja no parava d’esfoçar-se tot pensant en els pròxims partits de la segona fase on no es podem despistar ni un minut. Al final 44 a 13 va ser el resultat al marcador.

El Terrassa ha acabat 1r de grup i passa al top 8 com a primer amb 12 punts. Anims i força per aconseguir el passe a Sectors.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit disputat a la pista del ràpid Cornella.

Al principi tots dos equips estaven força igualats i es preveia un final de partit molt ajustat, per sort el nostre equip va apretar l’accelerador i de seguida va ampliar la diferència al marcador. Amb el joc que ens té acostumats al final el marcador va caure del nostre costat amb un 31 a 25.

Enhorabona a tots els jugadors i l’equip tècnic. Endavant

juvenilmascnegr

Gran partido el disputado este pasado sábado a las 20h en Banyoles.

Muy buen partido de nuestro equipo donde todos los jugadores dieron el 110% durante todo el encuentro. El equipo estuvo muy bien en defensa llegando al final de la primera parte con marcador favorable 12/14.

En la segunda parte el equipo siguió dando un muy buen nivel pero cada vez se notaba más la falta de cambios donde las acciones en ataque no acababan con tiros claros y se nos hacía difícil seguir con buenas decisiones debido al cansancio del equipo.
El equipo contaba con sólo 8 jugadores de campo solo 1 cambio en banquillo y un partido muy muy intenso. Durante todo el partido las diferencia no llegaron a ser de más de dos goles. Hubo mucha intensidad durante todo el encuentro y el árbitro no supo frenar algunas conductas del equipo contrario que enojaron a nuestro equipo.

El equipo tuvo el empate en sus manos en la última jugada pero de nuevo una decisión arbitral muy cuestionable hizo que el equipo no se llevara ese puntito que hubiera sido muy muy merecido.

Aún habiendo perdido este encuentro, las sensaciones del equipo fueron muy buenas sobre todo en defensa, la actitud de todo el equipo fue muy buena. Seguimos equipo habrán más oportunidades.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

PRIMERA CATALANA

CH Caldes de Montbui 27 - 10 Infantil Femení

INFANTILfemeni

Partit corresponent a la 3a jornada de Primera Catalana Infantil Femení, contra el club Caldes.

Partit difícil contra un rival superior on les nostres jugadores van lluitar sense descans, el club d’handbol Montbui va imposar el seu joc intentant marxar al marcador i de mica en mica ho va aconseguir. El nostre equip amb una primera part fluixa va intentar seguir el ritme de l’equip rival però no va poder obtenir-ho.

La segona part l’equip va canviar i va atacar amb mes decisió deixant tant en atac com en defensa un millor sabor de boca. Tot i així al final el resultat va ser de 27 a 10 favorable a l’equip de Caldes.

Tot i el resultat el nostre equip va deixar sobre la pista una bona sensació i amb moltes ganes de jugar a casa i aconseguir la nostra primera victòria a aquesta segona volta. Endavant Terrassa.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

LLIGA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

Barça B 30 - 18 CHT Infantil Masculí Instal3

infantilverlmmascul

Aquest dissabte a les 11:00h, l’Infantil Instal3 s’ha desplaçat a la Cuitat Esportiva Joan Gàmper per jugar vs el Barça B.

Arrencada del partit en la que ni els gols locals ni els visitants pujaven al marcador. Quan el lluminós marcava els primers cinc minuts, el resultat era només de 2:1. A partir d’aquest instant, les distàncies han augmentat però, com sempre, l’Instal3 no ha baixat els braços en cap moment i la grada ha gaudit amb cada un dels seus gols. Els egarencs aguanten i arribem al descans amb un 15:8.

La segona part, ha demostrat que els nostes nois están fets d’una pasta especial. Ni la pista, ni el rival, ni l’àrbitre els han tret del seu partit ni els han despitat dels seus objectius. Avui heu demostrat que teniu, una (si no la millor) defensa de tota la vostra lligueta. Podeu estar molt orgullosos de la feina que heu fet a la pista. El resultat de 30:18 ho demostra, un resultat molt similar al de la primera volta.

El MVP valors d’aquest partit és, sens dubte, un dels capitans de l’equip, l’ Iker Vallejo, has demostrat una empatia respecte als teus companys, fora de sèrie i has donat una gran lliçó de companyerisme. Grande, Iker!!!

Nois, dos partits per acabar la lligueta. Pel Top8, només val guanyar però passi el que passi, estarem amb vosaltres i des d’ara, us felicitem per la vostra fantástica temporada.
Som-hi, Instal3. Som-hi Terrassa!!

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

CHT Infantil Negre 12 - 30 UE Sarrià

infantomascegre

Nueva jornada para este joven equipo que comienza a despertar. Una primera parte marcada por una consistente defensa que bloqueaba el ataque del contrario sin fisuras.

Llegamos a la segunda parte donde el esfuerzo de la primera nos pasó factura. Debemos trabajar ahora nuestro ataque pues la defensa hemos conseguido hacerla fuerte.

Orgullosos de nuestros jugadores. Animo lo conseguiremos. Fuerza y handbol!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Vermell 2 - 2 Maristes Rubí

aleviescolarss

Partit molt disputat i ajustat el jugat el passat dissabte al matí al pavelló de Can Jofresa per l’Aleví Vermell Bento.

Després de no haver tingut partit la setmana pasada, els nostres jugadors venien amb moltes ganes i això s’ha vist a la pista i amb l’equip disputant tots moltíssim minuts per les diferents baixes que hi havia.

Repartiment de parts entre els 2 equips on ens hem d’alegrar que cap jugador/a ha patit cap mal i que han gaudit i disfrutat moltíssim tal i com han manifestat al trobar-se amb les families.

Aquesta setmana tornem a tenir partit i ja pensant en els entrenos per arrivar al match a tope de nou !!!

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

CHT Benjamins Bento 4 - 1 Pi d'en Xandri Negre

benjamins

Un partit amb molta energia, bon joc, complicitat, molta felicitat i una merescuda victòria. Els petits guerrers van guanyar tres parts i la quarta van empatar.

Els Benjamins van fer un excel·lent partit, on ens van fer gaudir de jugades en conjunt, d’una bona coordinació, d’abraçades per prendre decisions entre ells, d’anticipacions, de celebracions, però sobretot d’una gran lluita.