alex a OAR - Handbol terrassa Venfilter

Club Handbol Terrassa Venfilter Sènior Masculí 1ª Nacional

OAR Gràcia 35 VS C.H.Terrassa Venfilter 32

DERBY APASSIONANT A CARA O CREU

El Terrassa va exercir una superioritat aclaparadora tan bon punt el partit es posà en marxa. Contundent en defensa i demolidor en les accions ofensives, va passar per sobre d’un Gràcia, imprecís i tou, que no se’n sortia. Així, fins al minut 17 quan Cesc Borrell va demanar temps mort per intentar aturar l’allau dels visitants (4-11). Amb l’immediat parcial 4-0 els verd-i-blancs van fer una bona mossegada a la diferència (8-11) i van provocar el primer temps mort de Magí Serra. Quan faltaven cinc minuts per al descans el marcador s’havia ajustat una mica més amb el gol de Tonchi Vàzquez (11-13), però en aquell temps restant el Terrassa tornà a ser més efectiu i engrandí l’escletxa (12-17).

Al minut 8 de la segona part (19-22) Magí Serra utilitzà el segon temps mort i al minut 13 gastà el tercer i últim perquè el Gràcia havia culminat la remuntada (22-22), obra de Guillem Correro. El partit començà de zero amb els dos equips entregats en una lluita brutal, immensa, espectacular, que oferí la fase més intensa, carregada d’emocions i amb el públic gracienc entregat al seu equip. Dani Peiró (12 gols) va ser un jugador fonamental en aquells instants decisius. El 28-28 fou el darrer vestigi de les igualtats en el marcador. El Gràcia es posà per davant i ja no cedí. Amb 34-32 una doble aturada de Pau Hernàndez, ja dins l’últim minut, evità que el Terrassa es posés a un. Poc després Quim Vaillo establí el 35-32 definitiu per a joia local i lògic desencant visitant.

(Adaptació crònica Diari de Sabadell – Pere Figueras)

Destacable el gran rendiment del conjunt terrassenc tot i les nombroses baixes, amb jugadors i porters donant mostra d´esperit d’equip i uns destacadissims Cristian Serrano, Marc Duarte i Ricard Castro en l´aspecte ofensiu. L’empat hagués estat premi just a un partit on cada equip va dominar una de les parts i on es va poder veure un gran espectacle

CHTerrassa windat

Club Handbol Terrassa Windat Sènior Masculí

CH Sant Esteve de Palautordera "B" 38 VS CHT Windat 25

Despres d’una important victoria a casa, el Senior Windat deixa escapar dos punts en una contundent derrota a Palautordera (38-25).

L’equip local ha dominat el marcador desde el minut 6 de la primera part en un molt mal partit del Terrassa en tots els aspectes (partit on més gols s’han rebut i on menys gols s’han marcat).

El Palautordera ha sapigut aprofitar totes les errades de l’equip per anar augmentant la ventatge fins a marxar 17-8 a la mitja part i continuant en una segona part amb la mateixa tònica en que el Terrassa no ha tingut opcions en cap moment.

Club Handbol Sènior femení Negre

Club Handbol Terrassa Sènior Femení Negre

CHT Sènior Femení Negre 25 VS CH Cerdanyola " B" 19

El dissabte passat es va dur a terme el vuitè partit de lliga a Can Jofresa. Aquesta vegada es va jugar contra el Cerdanyola B.

Va començar el partit on les noies del Sènior Femení Negre es notava molt motivat i amb ganes de lluitar un partit mes. I amb un parcial de 6 – 3 van arribar a la mitja part amb un marcador de 14 – 10.

A la segona part es notava que si hi havien els canvis perquè les jugadores puguin fer un partit al 100%. En aquesta veiem la primera targeta vermella, que no s’havia vist en els 8 partits que portem.

El resultat final va ser de 25 – 19 a favor del CHT.

CH Terrassa Veterans

Club Handbol Terrassa Veterans

Mbak BM La Roca 31 VS CHT Veterans 34

Important victòria a domicili dels nostres veterans que els situa al capdavant de la classificació del grup C de la Lliga Catalana Màsters masculina.

Partit molt complert amb un inici de joc molt bo, on cal destacar un bon plantejament defensiu 6:0 i una porteria molt encertada. Bons primers 15 minuts de joc per passar aleshores a un partit més descontrolat on les queixes per algunes decisions polèmiques de l’arbitratge han provocat que els nostres marxessin del partit, comencessin els errors i les pèrdues de pilota, arribant al descans a perdre de 3 gols.

El temps de descans ha servit per corregir i canviar la dinàmica de joc. Els nostres s’han centrat en jugar i la concentració ha donat pas a un molt millor joc. El canvi defensiu a 5:1, amb un Àlex Oliva molt encertat en la posició d’avançat, ha permés consolidar una defensa més forta que ha complicat el joc de la ràpida i explosiva primera línia roquerola. Tot això ha permès, ja ens els primers minuts de la segona part, reduir l’avantatge en el marcador del BM La Roca.

L’actitut i el joc durant la segona part ha estat molt bo. L’equip ha demostrat que quan està centrat, desenvolupa un joc molt fluid i una defensa molt sòlida.

En definitiva, una correcta actitut i concentració, un gran encert davant la porteria, una sòlida defensa i un gran partit dels nostres porters, ha portat a l’Handbol Terrassa a aconseguir una merescuda victòria per 31 a 34 davant un dels rivals més forts de la categoria.

Club Handbol Terrassa Cadet Femeni Vermell_20-11-21

Club Handbol Terrassa Cadet Femení Vermell

CH Les Franqueses dle Vallés 37 VS CHT Cadet Femení Vermell 34

Primera derrota del Cadet Femení Vermell a mans del Club Handbol Les Franqueses en el partit disputat aquest dissabte al Vallès Oriental.

L’equip egarenc va estar pràcticament tot el partit a remolc de les jugadores rivals. Al primer temps la diferencia màxima va ser de 3 gols en contra sobretot al final del temps, ja que fins aquell moment el nostre equip no va permetre que les jugadores rivals marxessin al marcador, tot i així no varen ser capaces de passar mai a l’equip rival en el marcador.

Al segon temps vàrem començar molt fortes i l’equip va eixugar la diferencia al marcador igualant l’encontre, tot i així les franqueses varen tornar a marxar del marcador gràcies a una bona rotació de la banqueta rival i sobretot de l’empenta del públic que va esperonar al seu equip cap a la victòria.

Una derrota de les nostres jugadores que podrà ser esmenada al partit de tornada, ja que la diferencia de gols només va ser de 3 en contra, i el nostre equip esta capacitat per superar-la a can Jofresa.

Ànims a totes les jugadores i Força Terrassa.

CH Terrassa Commagra Cadet Masculí

Club Handbol Terrassa Cadet Masculí Commagra

CHT Commagra 51 VS CH Lleida Pardinyes 26

Victòria clara dels nostres nois per afiançar la primera posició del grup. Després de 2 setmanes sense partits, ha costat agafar el ritme de joc, el que ha permès al Pardinyes mantenir la igualtat fins al minut 10 (6-6).

A partir d’aquí, millora la intensitat defensiva de l’equip i poc a poc anem obrint forat fins al 25-12 del descans. La segona part molt similar, fluix inici i uns molt bons minuts finals, per acabar amb un clar marcador de 51-26.

A seguir en aquesta línea equipassuuuuuuuuuu !!!!

CH Terrassa Cadet Negre

Club Handbol Terrassa Cadet Masculí Negre

CHT Cadet Masculí Negre 33 VS CH Creu Alta Sabadell 26

A pesar del frío intenso nuestros cadetes obtuvieron una merecida victoria.

Desde el primer momento mostraron su superioridad frente al Sabadell, terminando el primer tiempo con una diferencia de 6 goles (17-11).

Una buena defensa nos permitió robar continuamente balones y estos contraataques nos permitieron mantener esa ventaja en la segunda parte.

A pesar de que no acabamos de despegar del todo y de los muchos tiros fallidos a puerta que hubo, acabamos la segunda parte ganando 33-26. Remarcar el gran papel que desempeñaron nuestros porteros Biel Cerezo y Marc Zaragoza que hicieron unas paradas espectaculares. A seguir trabajando y a seguir sumando chicos!