Grupo Nieves patrocinador Handbol Terrassa

  El Grup Nieves serà el patrocinador oficial d’aquest nou jugador que cobreix la posició lateral dret a l’equip.

  Cristian Malmagro, nou fitatge del primer equip del sènior Handbol Terrassa Venfilter. Es tracte d’un jugador esquerrà que ve cobrir la posició de lateral dret del primer equip del sènior i que compte amb un patrocinador exclusiu: l’empresa energètica Grupo Nieves (antiga Petronieves).

Video de la presentació :  

https://www.instagram.com/tv/CULIfFgjGYu/?utm_source=ig_web_copy_link

 

  Cristian Malmagro: esquerrà, internacional i medallista olímpic

  Des de la temporada passada, el primer equip del sènior masculí del Club Handbol Terrassa no disposava d’un jugador pur que ocupés la posició de lateral dret. Cristian Malmagro és un jugador amb molta experiència i de nivell contrastat internacionalment. 

  Nascut a Granollers fa 38 anys, aquest lateral esquerrà fa 1,91 cm d’alt i pesa 87 quilos.

  Ha estat a la selecció espanyola d’handbol i a jugat a les primeres lligues professionals d’Espanya (ASOBAL), França i Dinamarca. Ha jugat al BM Granollers i Portland San Antonio de Pamplona, on es va proclamar el 2008 millor jugador de la temporada. Ha guanyat una medalla de bronze als Jocs Olímpics de Pequín el 2008. L’últim equip de categoria ASOBAL amb qui va jugar va ser Naturhouse La Rioja. Les darreres temporades ha estat jugant en equips catalans de categories inferiors per mantenir el seu vincle amb el handbol i aportar la seva experiència. 

 

  Segons Magí Serra, entrenador del Handbol Terrassa Venfilter: “De Malmagro en destaco la seva varietat en el llançament, especialment l’exterior, i que connecta perfectament amb el pivot, a part de tenir una gran visió de joc.”. També és un jugador apreciat per aportar moltíssim a nivell defensiu. 

 

  Grup Nieves, patrocinador del Cristian Malmagro

  José Nieves és el gerent del Grup Nieves, grup energètic d’origen familiar que està especialitzat en la comercialització de carburants, gas i electricitat. 

  Compte amb una empresa instal·ladora de plaques fotovoltaiques adreçada a particulars i industrials. 

  També gestiona múltiples Estacions de Servei, una d’elles situada a Terrassa, on s’ofereix un servei de qualitat amb un horari ampli amb atenció personal i múltiples serveis per garantir una experiència excel·lent. 

  Gràcies a aquest conveni de col·laboració entre el Grupo Nieves i el Club Handbol Terrassa, els socis del Club es beneficiaran de diferents avantatges.