Ahir dimarts 14 de setembre a les 19:45 a Can Jofresa es va presentar el NOU ESPONSOR del primer equip del Club Handbol Terrassa, del Sènior Masculí de Lliga Nacional.

 Es tracta de Venfilter empresa industrial terrassenca líder al país en el seu sector i que competeix amb grans empreses internacionals.
 

 El seu gerent té un vincle especial amb el handbol, i molt especial amb el Club Handbol Terrassa. Demà es dirigirà a tot l’equip del Nacional del Club per animar-los, just quan estan a punt de començar la lliga.

    Venfilter, aire pur des de Terrassa

  Venfilter és una empresa terrassenca dedicada als filtres pel tractament d’aire i sistemes de ventilació d’espais industrials i públics. Treballa per sectors tant diversos com l’hospitalari, el farmacèutic, el químic i l’oci.

  És de les primeres empreses del sector a España, però l’única amb capital 100% nacional. Amb 40 treballadors, concentra el seu esforç en desenvolupar solucions de filtració d’aire per protegir a les persones, processos i el medi ambient.

  Venfilter té una clara vocació de país i internacional, ja que fabrica al territori productes altament competitius tot generant ocupació i dinamitzant l’economia nacional. D’altra banda, el seu mercat és global, ja que ofereix productes i serveis de gran nivell, a l’alçada de les millors empreses multinacionals.

  Actualment a les seves instal·lacions al Polígon Els Bellots té la producció, el laboratori, les oficines i el magatzem, però també disposa d’oficines a Madrid, Sevilla, Bilbao, Galicia i a Lisboa.

 

   Vincle amb el handbol, amb la ciutat

  Venfilter és una empresa compromesa amb el seu entorn, amb la ciutat de Terrassa. Per això s’ha decidit patrocinar el primer equip del Sènior Masculí del Club Handbol Terrassa: una entitat històrica de la ciutat, que fomenta la pràctica esportiva i que porta el nom de Terrassa arreu del territori nacional.

 

   Motius personals

  Però segurament el què més ha convençut generar aquest vincle entre empresa i entitat esportiva ha estat la història personal del fundador i gerent de Venfilter, l’Albert Alegre.

  Alegre va ser jugador fins a Juvenils del Club Handbol Terrassa. Té bons records dels partits jugats al Globo del Natació, lloc on a la dècada dels 80 jugava el Club Handbol Terrassa. Albert Alegre es considera un amant dels esports, especialment els d’equip, per això també la seva empresa patrocina l’escola de formació d’hoquei del Club Egara, també de Terrassa.

 

   Objectiu, mantenir la permanència a Nacional

  L’equip Handbol Terrassa – Venfilter  pretén mantenir la permanència a Primera Nacional aquesta temporada. L’equip de Magí Serra serà el segon any consecutiu que compateix a aquesta categoria, després que el Club no hi tingués cap representant des de feia 25 anys.