El marcador va estar fins als instants finals frec a frec entre els egarencs i l’OAR Gracia

Diumenge es disputava a Can Jofresa la vint-i-una jornada de la Primera Catalana d’Handbol, el partit enfrontava l’Handbol Terrassa i l’OAR Gracia. El partit va començar dominat pels locals, que van sortir amb les coses clares, sabent de la importància del partit i dels 2 punts. Van aconseguir posar-se per davant en el marcador amb un parcial de 4-1, però els sabadellencs van despertar aconseguint empatar a 4 al minut 10 de partit. Els 20 minuts següents les alternances van ser la tònica, fins arribar a la mitja part amb un 15-15 al marcador.
 X
Al segon temps els de Font tot van ficar-hi més cor que cap, intensos, però sense poder aconseguir tancar la defensa, cosa que feia que l’OAR tingués facilitats per aconseguir gol. L’Handbol Terrassa ho va intentar fins l’últim moment, però a falta de 5 minuts els visitants van aconseguir una renta de 5 gols, fent impossible la remuntada local, que només va poder escorçar la diferència fins el 29-32 final.

CLUB HANDBOL TERRASSA ,29. Edgar Alagon, Xavi Montes 1, Fran Sobrevela, Alex Oliva 6, Ricard Guardeño 2, Loren Comellas 1, Joan Puigdomenech 1, Adrian Bonilla 1, Jordi Millan 3, Alex Bonilla 3, Cristian Lara 2, Dani Martinez, Xavi Garcia 4, Guillermo Domingo 5.
OAR GRACIA SABADELL, 32. Bernat Aguade 5, Eric Actimis 1, Xavier Vergara 1, Joan Leon, Manel Juni 1, Albert Vilechez 10, Guillem Muntada 3, Didac Muntada 6, Manuel Gonzalez 5, Lluis Marrugat, Aitor Martin, Sergio Linuesa.