Els egarencs van caure derrotats davant La Garriga

Diumenge, l’Handbol Terrassa visitava la pista de l’Handbol La Garriga, per disputar el partit de la vintena jornada de lliga de Primera Catalana. El partit va començar bé per als egarencs que es van posar per davant en els primers minuts de partit, amb una defensa no massa intensa, però amb un contraatac que va agafar per sorpresa als locals.
 x
Poc a poc però La Garriga va anar entrant en el partit, a fer el seu joc i els de Xavi Font van començar a anar a remolc. El domini dels primers minuts, on l’Handbol Terrassa va arribar a tenir una diferència de fins a 3 gols, va canviar per arribar al final del primer temps amb un 15-13 a favor de l’equip entrenat per Julio Lopez.
 x
La segona part va començar amb el ritme lent amb el que volia jugar La Garriga. L’Handbol Terrassa va intentar imposar un joc més ràpid, més dinàmic però els de Font no van tenir la constància ni la sort necessària per poder entrar en el partit. Tota la segona part va estar dominada pels locals tot i que amb diferències d’1 o 2 gols.
 x
A final els visitants es van deixar anar cosa que va aprofitar la Garriga per incrementar la renta fins al 34-29 final. Dolorosa derrota, doncs per a l’Handbol Terrassa que es complica moltíssim l’opció d’ascens. Els egarencs ja no es poden permetre fallar més en les 10 jornades que queden.

HANDBOL LA GARRIGA, 34. Juan Galan, Pol Llopart 9, Eduard Rodriguez 3, Arnau Ortuño 5, Oriol Fernandez 1, Oriol Resina, Aleix Roura 4, Eduard Cugat 2, Jorge Moreno, Alberto Hernandez 5, Marc Lloret 4, Guillermo Gordillo, Toni Cantonada 1, Eric Perez.

HANDBOL TERRASSA, 29. Edgar Alagon 1, Xavi Montes 3, Fran Sobrevela, Alex Oliva 1, Ricard Guardeño 1, Albert Riera, Loren Comellas 1, Adrian Bonilla 3, Jordi Millan 3, Alex Bonilla 4, Cristian Lara 3, Carlos Lopez 2, Guillermo Domingo 3.

FONT:La Torre | Actualitzat el 10/03/2015 a les 05:48h Arxivat a: Esports, Handbol Terrassa, La Garriga, handbol