La segona part ens oferia ja un partit d’anades i vingudes sense fallades tenint a l’els jugadors concentrats per a emportar-se per part de qualsevol equip el partit. En el minut 17 de la segona el resultat era 24-24 el que ens vènia a dir de la qualitat del partit dels dos equips. Amb un temps mort de l’equip visitant van reorganitzar atac i defensa i van agafar un petita renda que van anar engrandint amb un parcial asta el final del partit de 1-8, demostrant l’experiència, però sorprès per aquest gran equip de jugadors que l’estan donant tot.
  A continuar treballant per al pròxim partit fora de casa contra  l’Handbol Poblenou.

Un partit contra el Handbol Esplugues que ocupa la segona plaça i lluita per ascens en aquest grup “d” de 1a Nacional.
  El Handbol Terrassa va plantar cara amb una gran defensa i uns atacs controlats amb els quals no van deixar que l’Esplugues s’allunyés en el marcador tenint-los sempre en tensió a un gol o dos durant la primera part que en el minut 26 de la primera anaven empats a 15, distanciant-se només per un gol a favor del visitant en finalitzar la primera part 15-16.