RESULTATS 27 FEBRER CLUB HANDBOL TERRASSA
CHT VENFILTER

Primera part molt bona on els terrassencs de Venfilter han plantat cara i fent un bon joc en atac i defensa arribant al descans amb un 15-16 que demostrava el bon treball de l’equip.

A la segona hem tingut 10 minuts on no hem estat fins en atac i defensa que ens han condemnat contra un equip que no perdona en atac i on a posat de manifest perquè és l’equip menys golejat de la Lliga.

No queda altre que continuar treballant.

Amunt Terrassa!!!!!!!!!

Font: twitter @Calasanete

CHT Ricardo & Montse

Partit que enfrontava el líder CHT Ricardo & Montse del grup i el cuer i que ha reflectit la diferència en el marcador final.

La primera part ha estat un monòleg de les terrasenques que s’han limitat a ajustar bè la defensa 6:0, sortir amb transicions ràpides i ben resoltes. Les dificultats defensives de les del Pla de l’Estany s’han traduït clarament amb el parcial de la primera part amb un 18-3 que decidia el partit ja en el descans.

La segona part molt més anivellada, fruit de la millora ofensiva de les de Banyoles i el relaxament defensiu de les locals. La manca d’encert en el llançament de les nostres ha evitat en marcador molt més ampli que el 36 a 16 final.

Ara a falta de recuperar el partit amb l’Handbol Sant Joan Despí, l’equip podrà descansar el proper cap de setmana i pensar amb una emocionant i motivant fase d’ascens a la qual l’equip accedirà amb un bonus de 2 punts en haver quedat primeres de grup en aquesta fase inicial.

Ens esperen emocions fortes.

CHT SENIOR FEMENÍ NEGRE

El pasado domingo 27 de febrero se disputó un partido especialmente relevante para el Sénior Femenino Negro en el Pabellón Can Jofresa. El equipo rival, el CEACA Tàrrega, se encontraba en sexta posición, empatadas a puntos con el equipo egarense, en séptima posición.

El partido inició con una clara superioridad por parte del Sénior Femenino Negro, anotando un parcial de 6-2 en los primeros 10 minutos. El rápido movimiento de balón de extremo a extremo fue clave en el ataque egarense durante todo el partido, además de las eficaces asistencias y la velocidad en contraataque.

Por otro lado, el equipo targarino encontró una férrea defensa 2-3-2 por parte del equipo local y cabe destacar el relevante papel de la portera del Sénior Femenino Negro, dificultando, de este modo, los ataques del equipo visitante y provocando numerosos pasivos durante el partido. Así llegaría el primer time-out del CEACA Tàrrega tan solo en el minuto 10:53 y una exclusión en el minuto 27 al equipo visitante, con penalización de 7 metros a favor del Sénior Femenino Negro, con anotación de un gol. En el minuto 29 llegaría otra exclusión al CEACA Tárrega, acabando estas con 2 jugadoras menos en la primera parte. Asimismo, el golpe franco con chut directo con el que acabó la primera parte no fue fructuoso para las targarinas, debido al gran bloque defensivo de las terrasenses.

Tras un breve impasse y algunos fallos en el contraataque del Sénior Femenino Negro, el CEACA Tárrega acortó distancias con un marcador de 13-10 en el minuto 37, pero el equipo egarense volvió a rodar con fluidez, ganas y fuerza, alargando la distancia en el marcador a 17-11 en el minuto 55. Las jugadoras terrasenses lucharon hasta el final, terminado el partido con un resultado a favor de 20-15 y subiendo una posición en la tabla, quedando en un sexto lugar luchado y merecido de la primera fase en el grupo B tras este enfrentamiento deportivo.

Senior Windat

El Palautordera guanya al Senior Windat per 30-31 i complica les coses als tarrassencs de cara a la fase d’ascens.

Un partit clarament dominat pels locals amb un bon inici 3-0 i 4 gols per sobre al minut 17 ha canviat radicalment quan els visitants han canviat la seva defensa a una 3-2-1 molt amunt que els ha permes marxar a la mitja part 12-14 (amb un gol de falta a temps parat).

La segona part amb molts alts i baixos al marcador, on cap equip ha aconseguit marxar de mes d’un gol, ha acabat amb polèmica i amb la derrota per 1 gol (30-31) dels locals.

Important partit el d’aquest cap de setmana pels nostres Veterans, primers classificats de la 1a fase del grup C de la Lliga Catalana Màster i que rebien a casa al MUBAK BM La Roca, que acudia a Terrassa en segona posició.

Els nostres han disputat un partit molt seriós, amb una intensitat defensiva alta on el 6:0 plantejat des de la banqueta, a més d’una encertada porteria, inicialment defensada per Miguel Ángel Ruiz i després per l’Alfonso Fernández, ha portat als nostres a realitzar un partit molt complert al darrera. Destacable en aquest àmbit també les aportacions defensives d’en Toni Miranda i en Juan Lluís Rodríguez en les posicions centrals de la 6:0.

Tot i les petites diferències, en tot moment el marcador ha estat favorable pels Veterans de Terrassa i tant sols en una ocasió al llarg del partit, el BM La Roca ha assolit l’empat en el lluminós. Tot i això, l’equip ha respòs i ràpidament ha tornat a agafar una mínima renta que ha sapigut mantenir fins al marcador final de 25 a 23. En atac s’han viscut diferents altibaixos al llarg del partit.

Al principi del mateix, i gràcies a bones accions i transicions de joc vistoses i dinàmiques, s’han aconseguit clars llançaments que acabaven al fons de la xarxa, però a mesura que el temps avançava ha costat més trencar la bona defensa roquerola. Partit molt intens i bonic el disputat a Can Jofresa entre dos grans equips que es postulen com a principals competidors per la disputa de la segona fase de la Lliga Catalana Màster.

CHT LLEGUMAS PAQUITA JUEVENIL

Mal partit de les nostres noies davant CH Ascó…que va demostrar per què és l’actual líder de la classificació.

Els primers minuts de la primera part es va mantenir l’equilibri al marcador, però la falta d’intensitat defensiva i les errades en atac, van permetre al CH Ascó obrir forat al marcador fins al 11-22, amb el que es va arribar al final de la primera meitat.

Començava la segona part amb la mateixa tònica de la primera, el nostre equip continuava sense trobar la clau per apropar-se en el marcador i l’equip visitant continuava amb la seva gran efectivitat de cara a gol, fet que va provocar que el partit finalitzés amb un clar 26-45.

Pròxima setmana visita al CH La Roca, dissabte a les 16h. SEGUIM!!!!!!!

CHT Juvenil VERMELL

Dissabte 19 a les 13:45 arrenca el partit de @lesguerreres_cht.

Partit que comença amb algun desajust a la defensa que fa que en el primer quart el resultat fos de 8-4. Es demana minut per fer els ajustos necessaris que ens fan arribar a la mitja part amb un favorable 15-17.

La segona part està molt igualada, el CHT troba fàcil com atacar, però el Sant Esteve va igualant amb un encertat tir des del centre de la defensa. Al final del partit aconseguim acabar 3 gols amunt, arribant al 33-36 final. Partit seriós que, malgrat les absències, s’ha lluitat fins al final.

Molt bona actitud, noies!! +2 punts molt treballats.

Cadet femeni vermell CLUB HANDBOL TERRASSA

Apassionant partit el viscut aquesta tarda a Can Jofresa on les nostres noies han aconseguit una importantíssima victòria.

Partit difícil amb un Palautordera que ha millorat molt des de el partit jugat a la primera volta, les noies no es van poder posar per davant al marcador en tot el partit, en un Palautordera que va mantenir sempre una diferència el seu favor d’1 o 2 gols.

Les nostres jugadores intentaven empatar el partit i posar-se per davant però quan estaven a punt d’aconseguir l’objectiu no podien, hi havia molta tensió i nervis en un partit que sabien era molt important. Tot i així les noies de Tomàs no perdien el fil del partit i no van parar d’atacar i defensar amb molt de valor i força.

Al final el premi va arribar i en uns 3 minuts finals d’infart on va passar de tot, 2 exclusions pràcticament seguides de les nostres jugadores on pràcticament quasi al final vàrem jugar amb 4 jugadores de camp, es va arribar a un 30 a 30 que no aportava res de bo.

Però aquestes noies no paren de sorprendrens i amb una defensa espectacular les noies del Palautordera no varen poder fer cap gol, en 2 atacs nostres que podíem posar-nos per davant tampoc no varen poder passar per davant, però quan falten 15 segons per acabar i amb totes les noies ja a pista en un atac espectacular per part de les nostres jugadores, va venir l’apoteosi, un gol marcat per la Maria ens va posar per davant al marcador i tot seguit es va xiular el final del partit.

Resultat final 31-30 i important victòria que ens apropa una mica més a posicions de top 4.

Cal agrair al públic que es va apropar al pavelló a donar suport a les jugadores, ja que van ser molt rellevants per a poder aconseguir la victòria. En Tomàs i el cos tècnic poden estar orgullosos d’aquestes jugadores que ens demostren que són capaces de tot.

El últim partit contra les Franqueses ens pot fer passar amb 7 punts al top 8 i és molt importat.

Per això us convidem el dia 8 per venir a donar suport a les nostres jugadores.

Salut i força Terrassa.

CADET FEMENÍ NEGRE HANDBOL TERRASSA

No hi ha dos sense tres. I tres són les victòries consecutives que les noies de Judit i Itziar portan en el seu grup de competició.

Aquesta vegada les de Terrassa van visitar la pista de Torró d’Agramunt i les Lleidetanes poca resistència vam poder oferir devant de la sortida fulgurant de les Egarenques a la pista, que van endosar a les seves oponents un parcial de 1-8 en el primers 7 minuts de xoc. Vam ser uns minuts en que semblava que l’efectivitat del Handbol Terrassa era màxima i tot feia pensar que el resultat seria molt abultat. De fet es va arribar a la fi de la primera part amb un 7-18 favorable als interessos de les visitants.

Però les Agramuntines van tornar a la pista amb un altre tarannà i vam començar a retallar la diferència. Les porteres de ambdós equips van fer mostra de les seves habilitats amb bones intervencions. Va ser una segona meitat més igualada. Tot i així còmoda victòria del Handbol Terrassa que va tancar el lluminós d’Agramunt amb un 17-30 final.

Un bon pas endavant!!! Vinga noies….a seguir millorant!

CHT COMMAGRA

Nova victòria dels nostres nois, davant un dels rivals de la part alta de la taula, en un partit no especial encertat …

Una bona primera part, en la que hem arribat a guanyar de 5, ens ha servit per arribar al descans amb un clar avantatge (22-18).

La segona part no ha estat bona, un defensa fluixa i mals atacs han fet que Sant Esteve anés recuperant poc a poc, fins possar-se per davant a falta de 4 minuts (34-35). En aquest moment els nois han demostrat un gran CARÀCTER com equip i han sabut apretar altre cop per acabar donant la volta al marcador i aconseguir una important victòria. Seguim liderant el grup.

A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Club Handbol Terrassa Infantil Masculí Vermell

Desplaçament a Salou per jugar-hi versus el CH Salou Infantil.

Partit difícil degut a que davant teníem el primer classificat. Confirmem que les primeres parts no estan fetes per nosaltres…..No ens acabava de sortir gaire cosa: perdíem pilotes ràpidament, en defensa ens tiraven massa fàcilment, etc… Degut a tot plegat, el resultat després dels primers 25 minuts era de 19 a 6 (que hauria pogut ser fins i tot més abultat sinó fora pels nostres porters).

Però el descans ens va revifar. Només veure l’actitud dels nostres jugadors alhora de saltar al camp, ja s’intuïa que l’esperit i la competitivitat de l’equip havien sofert un upgrade al mode segons temps!

Començàvem amb 4 gols al nostre favor, fent jugades de circulació de pilota d’extrem a extrem, forçant els errors del contrari,… Resultat final del partit, 32 a 19. Per tant, el Salou anotava 13 gols en aquesta segona part en comparació amb els 19 de la primera, i nosaltres anotàvem també 13. Així doncs, empat a 13 a la segona part! Som-hi equip! L’actitud d’aquesta segona meitat és la mateixa que la del partit de la setmana passada. Aquesta concentració i aquest creure en nosaltres mateixos és el punt de més que necessitem!

Aquesta setmana a entrenar fort tècnicament, físicament i també mentalment! 😉

CHT INFANTIL VERMELL

Ens enfrontem per primer cop al Club Handbol Cardedeu Blanc. Dissabte a les 10:30 comença el partit a la població del Vallès Oriental.

Sortim amb el 5:1 habitual. Els primers minuts anem un pèl despistats i fins a l’empat a 4 gols, sempre anàvem darrera en el marcador. Mica en mica, anem posicionant el marcador al nostre favor, mercès a les aturades del nostre porter i a pilotes recuperades en defensa. Així, arribem al descans amb 10 a 15 a favor del Terrassa.

La segona part arranca amb la mateixa dinàmica, i amb el 15 a 21 en el lluminós arribem a un temps mort demanat pel Cardedeu. Era el minut 11:15 del segon temps i el seu entrenador veia com la diferència enlloc de reduir-se s’ampliava en un gol més al nostre favor respecte al resultat del descans. És llavors quan el Cardedeu modifica la seva posició a 3:3 per pressionar-nos més amunt i robar-nos pilotes. Cèlia indicava als nostres extrems que modifiquessin la seva posició versus al que feien contra del 5:1, havien de pujar més amunt i no situar-se en les zones més allunyades de l’àrea!

Aquesta defensa, sumada al seu extrem dret que ens costava molt d’aturar i a alguna pilota perduda per nosaltres sols, ha permès que el Cardedeu reduís distància a tant sols 3 gols i el públic local animava als seus veient factible la possibilitat de capgirar el marcador per primer cop en tot el partit des dels minuts inicials del mateix. Però els nostres jugadors han posat els 5 sentits altre cop en el matx, encertant a porteria en cada atac, el nostre porter on fire i ….. acabant en gol finalment un contraatac! Amb aquesta dinàmica hem arribat al minut 25. Resultat final, 21 a 28.

Som-hi Terrassa!

Aleví Expert

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

Sant Esteve Palautordera 12 VS CHT Aleví Expert 4

DERROTA DEL TERRASSA DAVANT DEL SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA.

L’Aleví Expert del Terrassa ha visitat la pista del Sant Esteve de Palautordera.

El Terrassa s’ha desplaçat amb moltes baixes en aquest darrer partit de la lligueta, on ja no quedava gaire en joc per la classificació final.
Tot i així, en el primer quart, el Terrassa ha sortit molt ben conjuntat i ha plantat cara al potent Sant Esteve, que jugant a casa, no podia deixar escapar cap punt en la seva lluita pel liderat amb el Vilamajor. Durant uns minuts, la part ha estat molt disputada i els equips oferien un bon espectacle, però finalment, una major empenta local, aprofitant-se d’algunes errades de joc i de l’arbitratge, han permès imposar-se clarament al marcador (9-4).

En el segon quart, el conjunt egarenc ha sortit totalment desconcentrat, i potser ha realitzat un dels pitjors parcials que es recorden, i on han mostrat moltes febleses en totes les seves línies, des de la porteria a una feble defensa que en cap moment ha impedit els xuts del rivals, inclús amb múltiples pèrdues de pilota en atac. Per desesperació dels tècnics i aficionats, la superioritat local ha estat total, com es reflecteix al marcador (15-2).

En el tercer quart, la tònica ha estat semblant, tot i que en aquest cas, els egarencs han intentat jugar una mica, potser més amb ganes que no pas amb encert, mentre el conjunt de Palautordera veia que tot li anava a favor i pressionant en defensa aconseguia després moltes oportunitats de xut fàcil amb una feble oposició del Terrassa, i el marcador ha estat clar al seu favor (10-2).

Ja en el darrer quart, els de Can Jofresa han intentat fer el màxim, i han sortit novament amb una millor actitud, plantant cara a un rival clarament superior, però tot i fer un millor joc en defensa, s’han vist incapaços de materialitzar en gols les seves oportunitats, i poc a poc, els gols locals eixamplaven la diferència al marcador, sent un resultat final clar, però que no mostra l’esperit de lluita dels visitants (9-0).

En resum, mal partit del Aleví Expert a Palautordera, davant d’un gran equip molt conjuntat, un dels líders de la categoria, que amb molt ofici i qualitat tècnica conjunta s’ha imposat clarament al Terrassa, que ha après que haurà de treballar molt per plantar cara a aquest tipus de rivals més experimentats.

Ens quedem amb l’esperit de lluita mostrat al inici del matx i en algunes accions puntuals de caràcter, que demostren el potencial del equip, i esperem que en la següent fase es tradueixi amb millor progressió i en resultats en el terreny del joc.