El passat dissabte 17 de juny, de 9:00 a 14:00 hores, va tenir lloc al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa la XII trobada de mini handbol “Ciutat de Terrassa”, una cita amb els equips de categoria benjamí i aleví de les escoles de la ciutat que tradicionalment serveix per cloure la temporada.
És un torneig en el que més enllà de la competició es posa en valor la participació d’equips i jugadors, alguns dels quals no han competit durant el curs en la lliga dels Jocs Esportiu Escolars.

Enguany hi ha participat de nou prop un centenar de nens i nenes de les escoles França, Karmel, Bisbat d’Ègara, Martí, Pau Vila i del Club Handbol Terrassa. Com a novetat i per invitació expressa del President del Club Handbol Terrassa, ha participat també el Club Esportiu Handbol Molins de Rei amb un equip a cada categoria, amb l’objecte d’enfortir els llaços de col·laboració entre les dues entitats.

Les escoles Lumen i Ramón i Cajal han estat absents en aquesta ocasió per la coincidència de la data amb el torneig de la mateixa categoria que cada any organitza l’Handbol Sant Cugat a La Floresta.

La competició en categoria benjamí va ser tipus lligueta a una sola volta entre tots els equips participants. En categoria aleví hi va haver dos grups i els partits de la 1a fase van determinar els creuaments entre els equips com a pas previ dels enfrontaments que van determinar els equips classificats per a la final.

En categoria aleví va proclamar-se guanyador l’equip de l’escola Karmel, subcampió l’equip del Club Handbol Terrassa i va ocupar la darrera posició de podi l’equip del Club Esportiu Handbol Molins de Rei. En categoria benjamí va ser campió l’equip del club convidat seguit l’equip de l’escola Bisbat d’Ègara i del de l’escola Karmel.

La jornada va cloure amb un èxit total mercès a la bona organització i el comportament exemplar dels participants. Agraïm la col·laboració de jugadors i jugadores del Club Handbol Terrassa que han exercit tasques d’arbitratge i anotació.

== GALERIA DE FOTOS XII TROBADA MINIHANDBOL “CIUTAT DE TERRASSA” ==